Aktywne Wpisy

Bill_Kilgore +1003
źródło: 1000059447
Pobierz
mirko_anonim +6
✨️ Jak poradzić sobie z problemami w związku z osobą chorującą na nerwicę? Ⓘ
Cześć, od roku jestem w związku z dziewczyną, ma 22 lata, ona choruje na nerwicę lękową.
Mieszka w jednym mieszkaniu w bloku z rodzicami i dziadkami, dowiedziałem się o tym po kilku miesiącach związku. Jej rodzice mają kasę na własne mieszkanie, a z tego co wiem jej ojciec kiedyś nalegał na kupno mieszkania, jej mama nigdy się nie wyprowadziła.
Problem
Cześć, od roku jestem w związku z dziewczyną, ma 22 lata, ona choruje na nerwicę lękową.
Mieszka w jednym mieszkaniu w bloku z rodzicami i dziadkami, dowiedziałem się o tym po kilku miesiącach związku. Jej rodzice mają kasę na własne mieszkanie, a z tego co wiem jej ojciec kiedyś nalegał na kupno mieszkania, jej mama nigdy się nie wyprowadziła.
Problem

Chyba to jednak zabawka nie dla mnie. Stan jak nowy, cały zestaw, polska/europejska dystrybucja. Konsola wygrana w loterii, bez problemów z gwarancją bo dostałem poświadczenie zakupu produktu przez X-kom.
Bezpieczeństwo zakupu gwarantowane długim stażem konta na wykopie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Cena: 1300 do negocjacji. chętnie odbiór osobisty #krakow Zrób sobie wczesny prezent na święta ( ͡€ ͜ʖ ͡€)
#nintendoswitch #nintendo #cebuladeals #gry
źródło: comment_1666802913N2ynkOLnanz2EGVVWifphi.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@damian713: czyli mówisz, że za tysiaka sprzedasz? :)
Przecież właśnie dlatego Switch to najlepsza opcja jako platforma do gry do "pogrywania sobie" . Kupujesz jakiegoś indyczka czy inną gierkę, odpalasz kiedy chcesz i gdzie chcesz, pograsz z 15 minut, odkładasz konsolę i jak za kilka dni wracasz to jesteś w tym samym