Aktywne Wpisy
ja #!$%@? jak ja kocham zycie wlasnie pije sobie drinka w domu, kon zwalony, najedzony pitcom z dagrasso. Nic mi wiecej nie potrzeba ogladam sobie rzeczy o silowni na youtube, kotek siedzi mi na kolanach. Przypominam kon zwalony wiec zero potrzeb zero testosteronu nie musze z nikim walczyc bo nie mam o co. Mam hajsy mam jedzenie i bezpieczenstwo i kon zwalony. Pozdrawiam
#pasta
#pasta
PozdroMleczny +147
Wszystkie okołoszkolne kanały widzą tak silną wolę monetyzacji, że totalnie im w piździe leży fakt osuwającego się do bagna contentu. Na ten moment liczy się "podlewanie własnego ogródka".
W tym samym czasie content na ten moment ukazuje starego, upośledzonego gościa, który siedzi na podwórku lub w zasyfionym pokoju bo z powodu nieleczonej cukrzycy ledwo włóczy przegnitymi girami.
Sami się pozabijacie o parę groszy, a sumarycznie działając w ten sposób na korzyść niemianowanego władcy szkolnego folwarku i tak sumarycznie pozbawicie się zarobków dlatego, że prawdziwy chlebodawca dogorywa właśnie z powodu kokokoli.
Ha tfu.
#kononowicz
Ekokleszcz, którego wizją życia jest wyłudzanie środków socjalnych, robienie zdjęć gazetom bądź ekoterroryzm,
Aron, jego jedyną wizją jest zrobienie flaszki z kimkolwiek w belwederze lub hondzie civic,
Gumowy Geremek? Bądźmy poważni,
Organista, który ma wjazd na parking kurii legnickiej co ma być poświadczeniem jego umiejętności muzycznych,
Peto prawilniak co rączki nie
Mowa Nienawiści? Najgorsza myślozbrodnia ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°)