Wpis z mikrobloga

Tag ledwo żyje, ale czytam, że jak grać to duo lub więcej, bo solo bez sensu, bez szans bo inni grają w grupie. Polecam popatrzeć na YT naszego rodaka TopeRec, chłop przeważnie solo gra i wybija typów jak jakiś terminator (òóˇ)
#dayz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

P---------e.. samemu można robić nieźle zasadzki.. co z tego że większość w grupie gra jak można ich r----------c z zaskoczenia( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@Buceklucek kija w dupie? Mi tam się świetnie ogląda jego memorable, zawsze z humorem. Dla mnie jeden z lepszych streamerow w pl. Zdarza się, że słychać frustracje ale kto by nie był przy takiej grze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 2
@Ukryta_mucha Jak ogarne problem z freezami i spadkami fps to można. Ostatni raz jak grałem w grupie to zabiłem 2 z grupy bo komunikacja była na poziomie równym 0, chyba się nadaje xD
  • Odpowiedz
@willyfog: Różnica taka, że on ma kilkanaście tysięcy godzin w giereczce :)

Spokojnie można grać solo o ile mówisz po angielsku i masz chęć nawiązywać kontakty inne niż strzelanie do wszystkiego co się rusza.
  • Odpowiedz
  • 0
@vdr On też kiedyś zaczynał. Odrazu nie zabijał grup 5 osobowych, wszystkiego idzie się nauczyć. Narzekanie, że ciężko i że zabić nie idzie nic mając 100h to tak średnio XD
  • Odpowiedz
@willyfog: Ale kto narzeka?

Wrzucasz przykład, dlatego ci napisałem, że nie jest to taki idealny przykład do końca, bo pewnie 99,9% osób z tego tagu nie ma nawet 20% tego czasu gry i doświadczenia.

Większość osób jednak traktuje tę grę jako rozrywkę, a nie jest ona jakby na to nie patrzeć ich pracą...
  • Odpowiedz