Aktywne Wpisy
izzo +128
washington +123
#wojna #ukraina #rosja
Cywile, którzy uciekli z Kurskiego obwodu, mówią, że zostali zmuszeni do wyjazdu z powodu zniszczeń. Pewna kobieta pewnie opowiada o zagranicznych najemnikach - Polakach (xD). Nazywa ich mordercami, choć przyznaje, że nie strzelali do cywilów.
[Disclaimer - duze prawdopodobienstwo ze rozmowy są "inspirowane" dla celów propagandowych, podobnie jak sławne babuszki putina]
Cywile, którzy uciekli z Kurskiego obwodu, mówią, że zostali zmuszeni do wyjazdu z powodu zniszczeń. Pewna kobieta pewnie opowiada o zagranicznych najemnikach - Polakach (xD). Nazywa ich mordercami, choć przyznaje, że nie strzelali do cywilów.
[Disclaimer - duze prawdopodobienstwo ze rozmowy są "inspirowane" dla celów propagandowych, podobnie jak sławne babuszki putina]
Tytuł:
Ja tu jestem szefem
Autor:
Ada Tulińska
Gatunek:
literatura obyczajowa, romans
Ocena: ★★★☆☆☆☆☆☆☆
No taka sobie ta książka. Odtwórcza, przewidywalna. Kupiłam ebooka po przeczytaniu darmowej próbki (na, uwaga, 100 stron), więc wydawałoby się, że skoro te 100 stron mnie zaciekawiło, to będzie dobrze, ale niestety tutaj była równia pochyła. Zakończenie tandetne, niektóre wątki zbyte, tak jakby autor się spieszył i na szybko je zamykał byle jak, byle by. Motyw problematycznego brata w zasadzie trochę głupi, bo wyglądało, że to jednak problematyczny brat ma olej w głowie, a nie na odwrót. Tak trochę z czapki to wszystko. Romans też tak gorący, że złapałam się na tym, że bohaterowie wspominają swój cudowny seks, a ja w ogóle nie odnotowałam, że taki miał miejsce.
Wpis dodany za pomocą tego skryptu
#bookmeter #literaturaobyczajowabookmeter #romansbookmeter
Średnia ocena z Wykopu: ★★★☆☆☆☆☆☆☆ (3.0 / 10) (1 recenzji)
Następne podsumowanie tagu: 2022-11-01 00:00 tag z historią podsumowań »