spiritus spiritus 21.10.2022, 17:55:58 0 @spiritus: panie ale tam tylko trzy wrzutki są...@defoxe: bo tyle co ruszyłem w sumie z kontem. Mam kilka sesji zrobionych i w międzyczasie będę wrzucał, więc zachęcam do obserwowania ;) @spiritus: A skąd takie świnki bierzesz chętne do rozbierania?@7160: nie mogę Ci powiedzieć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
severh severh 21.10.2022, 17:58:15 1 A skąd takie świnki bierzesz chętne do rozbierania?@7160: zapewne z przyczajki na "długiej lufie" xD spiritus
Lecerdian Lecerdian 23.10.2022, 08:13:03 via Android 1 @spiritus Kurde, niezbyt się znam na takim rodzaju fotografii, ale dużo mi przemyka w necie takich zdjęć, a jednak to zdjęcie (pomimo pewnej sztampowości użytych środków) w moim odbiorze jest bardzo zmysłowo erotyczne. spiritus
spiritus spiritus 23.10.2022, 08:27:36 0 @Lecerdian: dziękuję :)Jestem ciekaw co powiesz o innym zdjęciu jakie może wrzucę w tym tygodniu :)
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@defoxe: bo tyle co ruszyłem w sumie z kontem. Mam kilka sesji zrobionych i w międzyczasie będę wrzucał, więc zachęcam do obserwowania ;)
@7160: nie mogę Ci powiedzieć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@7160: zapewne z przyczajki na "długiej lufie" xD
Kurde, niezbyt się znam na takim rodzaju fotografii, ale dużo mi przemyka w necie takich zdjęć, a jednak to zdjęcie (pomimo pewnej sztampowości użytych środków) w moim odbiorze jest bardzo zmysłowo erotyczne.
Jestem ciekaw co powiesz o innym zdjęciu jakie może wrzucę w tym tygodniu :)