Aktywne Wpisy
Afera że strzałami ostrzegawczymi całkiem nieźle pokazuje jak zepsuta jest debata publiczna. Nie mamy właściwie żadnych szczegółowych informacji, strzał ostrzegawczy mógł być oddany w całkowicie naganny sposób, w całkowicie złym czasie, no powodów działań prokuratury mogło być mnóstwo. Jak mawiają kasy samoobsługowe w biedrze: potrzebne informacje.
Tymczasem strony sporu politycznego już zajęły stanowiska bojowe. Że to zabieg PiSu przed wyborami, że tygrys do dymisji (xd), że państwo nie działa. Podciąga się do
Tymczasem strony sporu politycznego już zajęły stanowiska bojowe. Że to zabieg PiSu przed wyborami, że tygrys do dymisji (xd), że państwo nie działa. Podciąga się do
artur-klocek +50
Jak teraz się czujecie "fajnopolacy"? Jak się czujecie wyborcy PO, 2050, PSL i Lewicy?
#bekazlewactwa #wojna #ukraina #polska #rosja #granica #wojsko #bekaztuska #polityka
#bekazlewactwa #wojna #ukraina #polska #rosja #granica #wojsko #bekaztuska #polityka
Szczerze mówiąc to trochę mi was żal, że przegraliście na loterii genetycznej i nie możecie zaznać tego co ja na pic rel.
Gdybyście urodzili się jako chadlite, bananowy oskarek pędzlak 7/10, z kamienicy w centrum miasta powiatowego i z 3700zł na rękę jak ja moglibyście zobaczyć jako to jest jak płodna Julka z zayebistymi biodrami do rodzenia i zayebistymi milkersami do karmienia daj wam atencje, aż się ch00j podnosi - i to nie wstyd.
Nie dla przegrywa to! Dla Oskarka to!
#przegryw #p0lka #chad #blackpill #chwalesie #plodnajulka #slodkijezu #zdrowakobita #seks #chadowezycie #przemyslenia
To mi poprawił w mgnieniu oka samoocenę
@LJBW603: To nie ma znaczenia. Kobiety codziennie dostają komplementy dotyczące ich urody, a jak mężczyzna dostanie to za 2 lata potrafi sobie przypomnieć ten konkretny komplement od tej osoby. Tak mało ich mają, że aż mózg zapamiętuje.