Aktywne Wpisy
Lolenson1888 +98
Ile lat jesteście już za Realem?
Ja od 2002, jak dostałem od ojca tę oto koszulkę Luisa Figo xDD
#mecz #realmadryt
Ja od 2002, jak dostałem od ojca tę oto koszulkę Luisa Figo xDD
#mecz #realmadryt
dondon +116
Marciniak #!$%@?ł po całości. Spalony był wątpliwy, nie powinien przerwać tylko dać dograć i ewentualnie sprawdzić.
#mecz
#mecz
Minister obrony narodowej Mariusz Błaszczak poinformował, że zakończono negocjacje w sprawie zakupu koreańskiego systemu artylerii rakietowej K239 Chunmoo. Do Wojska Polskiego trafić ma prawie 300 wyrzutni, a polski przemysł ma zyskać „know-how do produkcji pocisków" – powiedział szef MON w wywiadzie dla i.pl
@siodemkaxx: Jutro w WP odbierają dwie baterie Patriot zamówione i zakupione w 2018 r. A tydzień póżniej odbiorą drony TB2 zamówione i zakupione rok temu. W grudniu odbiorą 20 Himars-ów zakupionych i zamówionych w 2019 r..
Jeszcze ci o czymś napisać partyjniaku z PSL-u?
PS. Polityczni konkurenci też nie bardzo się mają czym pochawlić żeby nie było :)
@jaroslawt: Nie to nie wszystko "specu". Poszukaj to znajdziesz inne kontrakty np. na F-35. O nielotach pt. Caracale nie chce mi gadać. Tak samo jak nie chce mi sie znowu przypominać o tym jak skandalicznie był prowadzony ten przetarg wtedy na śmigłowce. Ze zmienianiem w trakcie przetargu wymagań (m.in wymiarów śmiglaka) żeby wykluczyć konkurencje i trwających całe 2 dni testach byleby zdążyć tuż przed wyborami parlamentarnymi w 2015
@jaroslawt: Masz tu jeszcze "speu" żebyś już nie musiał dalej pisać według tych partyjnych formułek jak reszta neuropków. Jedno hasło znają na temat wojska - "Caracale" i siedem lat tutaj o tym pierniczą jak katarynki.