Aktywne Wpisy
arti040 +32
#retrocomputing #starekomputery #kiciochpyta
Mirki, otwieram na dniach w #lodz muzeum starych komputerów i konsol. Mam już prawie wszystko dopięte... oprócz nazwy. Pomożecie? Propozycje w komentarzach - plusowanko. Można wrzucać własne :-)
Mirki, otwieram na dniach w #lodz muzeum starych komputerów i konsol. Mam już prawie wszystko dopięte... oprócz nazwy. Pomożecie? Propozycje w komentarzach - plusowanko. Można wrzucać własne :-)
dupox +48
Jak co roku organizujemy wysyłanie matur maturzystów, niestety ostatni wpis usunęła moderacja. Aby otrzymać maturę z polskiego musisz:
1) Zaplusować ten wpis
2) Dać mi followa
3) Napisać pod tym wpisem komentarz w paru słowach dlaczego chcecie arkusz:)
Mam nadzieję, że w tym roku też uda mi się pomóc tylu tegorocznym maturzystom(。◕‿‿◕。)
#matura #matura2024 #przecieki #rozdajo
1) Zaplusować ten wpis
2) Dać mi followa
3) Napisać pod tym wpisem komentarz w paru słowach dlaczego chcecie arkusz:)
Mam nadzieję, że w tym roku też uda mi się pomóc tylu tegorocznym maturzystom(。◕‿‿◕。)
#matura #matura2024 #przecieki #rozdajo
Otóż mamy październik-miesiąc krachów, a już jutro i w środe poznamy wyniki inflacyjne. Stąd sądze że do wyników z ostatniego tygodnia będziemy lecieć na łeb i dopiero w tamtych okolicach zaczniemy wzrosty oraz przy podwyższce stóp procentowych.
Listopad może być wybujały, wleci też sentyment że dołki za nami, wyniki już w grudniu to będzie pozytywnie więc możemy go zakończyć na zielono.
Przychodzi grudzień i tutaj zaczynamy zimoawy #!$%@?, idealny moment na wyleszczenie większości która bedzie myślała że święta i nowy rok będzie z happy endem oraz skutki kryzysu energetycznego i silnego dolara. Nie sądze że pozwola na jakiś konkretny kryzys bardziej będzie to przeczyszczenie rynku szczególnie w crypto w postaci jakiegoś krachu i powolny back to normal na wiosne/lato z ewentualnym spadkiem w okolice dołków na jesień/zime 2023, zobaczymy.
A skąd to wszystko wiem? #!$%@? bredze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gielda #ekonomia #gospodarka #kryptowaluty
@zjadaczszyszek3000: Weź nie #!$%@? bo prezenty już kupione, a jeszcze trzeba na nie zarobić. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak bedziesz grzeczny to zarobisz i mikołaj przyjdzie do ciebie ( ͡° ͜ʖ ͡°)