Aktywne Wpisy
CreaOnion +191
Człowiek jedzie Uberem do monopolowego a tam napad. I tak nikt tego na nocnej nie wyplusuje więc daje filmik. Typ na koniec nam groził że nas dojedzie xd
https://streamable.com/71bx65
https://streamable.com/71bx65
DFWAFDS +10
#przegryw słuchajcie co się odjeb@lo właśnie u huopa pisze od razu bo później zapomnę. Sorry za składnię ale jestem trochę zdenerwowany sytuacja.
Przebudziłem się nagle, tradycyjnie leżałem na boku i tradycyjnie obróciłem się na plecy, serce zwariowało nagle, chyba 200 uderzenia na sekundę, myślę sobie zawał... Ale po jakimś czasie przeszło i znowu staram się zasnąć. W końcu wpadłem w taki pół sen (niby śpię ale jeszcze kojarzę co wokół mnie się
Przebudziłem się nagle, tradycyjnie leżałem na boku i tradycyjnie obróciłem się na plecy, serce zwariowało nagle, chyba 200 uderzenia na sekundę, myślę sobie zawał... Ale po jakimś czasie przeszło i znowu staram się zasnąć. W końcu wpadłem w taki pół sen (niby śpię ale jeszcze kojarzę co wokół mnie się
W zasadzie jedyne warunki konieczne to wypełnienie inne niż puchowe (alergicy here) I żeby nie był za milion monet
#turystyka #gory #buschcraft
To doradzisz jakiś śpiwór na taką okoliczność? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Żeby w miarę trzymał ciepło i nie przemakał. Chciałbym coś docelowo do użycia poza budynkami - jakiś namiot albo rozłożyć się w samochodzie na noc w razie potrzeby.
Jedna rzecz którą musisz wziąć pod uwagę to czy faktycznie szukasz czegoś co samodzielnie ma działać "pod chmurką", bo wtedy to nie szukasz śpiwora a raczej
bivy bag
. Tyle że w praktyceI dlatego pytam, czy w 200zł max da się coś realnie wybrać, czy w tej cenie to mogę sobie ładny kupić
@moll: Jeśli nie obchodzi cię waga ani rozmiar to można, ale realnie to w takiej cenie może się okazać że lepszy byłby wełniany koc ( ͡° ͜ʖ ͡°) No i pamiętaj że oprócz śpiwora kluczowe znaczenie, szczególnie w przypadku spania gdzieś w namiocie, ma też mata
Na razie pytam o śpiwory, bo maty pod spód chciałam brać z izolacją od podłoża. Przy podkładzie pod panele się sprawdziło, to pod śpiwory tym bardziej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Te campusy i fjord nanseny (to nie są jakieś wyjątkowo dobre marki, ale lepsze niż kompletne noname) które wyskakują wyglądają ok, ale weź pod uwagę, czy "komfort 6-10 stopni" ci pasuje czy wolisz jednak celować w niższy przedział. To znaczy mniej więcej, że kobiecie w takim ustrojstwie będzie się robić zimno poniżej 10 stopni, a tyle to można mieć nawet latem gdzieś