Na jutro zapowiedziana została oficjalna immatrykulacja studentów na weaiiib, na której obecność jest obowiązkowa. Mój problem polega na tym, że w związku z innymi obowiązkami nie będę się w stanie na niej pojawić, stąd pytanie: ta obowiązkowa obecność to coś więcej, niż tylko takie gadanie? Bo coś nie wyobrażam sobie werfykicacji obecności kilkuset studentów xd. Nie wspominając już o tym, że nie wiem jakie niby konsekwencje miałyby zostać nałożone za niepojawienie się. #agh
ta obowiązkowa obecność to coś więcej, niż tylko takie gadanie? Bo coś nie wyobrażam sobie werfykicacji obecności kilkuset studentów xd. Nie wspominając już o tym, że nie wiem jakie niby konsekwencje miałyby zostać nałożone za niepojawienie się.
@h2822: „Bo coś nie wyobrażam sobie werfykicacji obecności kilkuset studentów xd. Nie wspominając już o tym, że nie wiem jakie niby konsekwencje miałyby zostać nałożone za niepojawienie się” No i masz swoja odpowiedź. @piotr-zbies na samogłoskach legite odbiera sie w samorzadzie jak jej nie odebrał bedzie do odbioru w dziekanacie Jak studiuje dwa kierunku swoja legite moze miec na drugim wydziale.
#agh
@h2822: Jesteś na pierwszym roku?
„Bo coś nie wyobrażam sobie werfykicacji obecności kilkuset studentów xd. Nie wspominając już o tym, że nie wiem jakie niby konsekwencje miałyby zostać nałożone za niepojawienie się” No i masz swoja odpowiedź. @piotr-zbies na samogłoskach legite odbiera sie w samorzadzie jak jej nie odebrał bedzie do odbioru w dziekanacie Jak studiuje dwa kierunku swoja legite moze miec na drugim wydziale.