Wpis z mikrobloga

@Kielek96: Tak samo, jak pozostali. Może niech on najpierw coś konkretnego wygra. Sukcesy w Polsce i tak są warte okrągłe 0 i nic mając takie gwiazdy w kadrze narodowej.
  • Odpowiedz
@Kielek96: Magierę nie widzę w pracy innej niż z młodzieżą. Motywował chłopaków, dawał im książki, budował ich, kazał się uczyć, ale nie z seniorami. Polska myśl szkoleniowa od lat wygląda źle. Mam szacunek do trenerów z niższych lig typu Kiereś co zrobił z Łęczną dwa awanse rok po roku przy mocno przeciętnym składzie, ale do żadnej kadry bym go nie proponował. PZPN powinien szukać trenera poza granicami, ale nie każdy chce
  • Odpowiedz
Magierę nie widzę w pracy innej niż z młodzieżą. Motywował chłopaków, dawał im książki, budował ich, kazał się uczyć, ale nie z seniorami. Polska myśl szkoleniowa od lat wygląda źle. Mam szacunek do trenerów z niższych lig typu Kiereś co zrobił z Łęczną dwa awanse rok po roku przy mocno przeciętnym składzie, ale do żadnej kadry bym go nie proponował. PZPN powinien szukać trenera poza granicami, ale nie każdy chce u nas
  • Odpowiedz
@Kielek96: W sumie absolutnie to tak nie traktuję, kiedyś zdarzyło mi się czasem jakieś komentarze pisać na ,,Sportowych Faktach", ale jak połączyli się z ,,WP" i zaczęto w dziale sporty walki wrzucać masowo artykuły o Marcinie Najmanie i organizacjach freakowych dałem sobie spokój. Fajną dyskusję uruchomiłeś, bo ja Jacka Magierę szanuję za pracą młodzieżą, ale wielką krzywdą byłoby dla niego samego danie mu reprezentacji Polski. Już raz tak zrobiono z Jerzym
  • Odpowiedz