Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
Trafiłam dziś na tag i beka z was xD ruchanie z podwójnym zabezpieczeniem to jest normalne myślenie ludzi. Ale co #przegryw mogą o tym wiedzieć skoro nie ruchali nigdy i najchętniej by zaplodnili za 1 razem cokolwiek. Normalny człowiek chce mieć seks a nie ryzykować gowniakiem i wiązaniem się do jednej osoby do końca życia. Tylko ziomki z wykopu co nie ruchają wcale maja na tyle brak autorefleksji by śmiać się z gumceli xD wołam naczelnego condomguya @felixu
#gumcel #blackpill
  • 39
  • Odpowiedz
@Itslilianka: ruchanie bez gumy jest jak jedzenie w spelunie gdzie salmonella grasuje jak szczury w piwnicy typowego osiedla. Trzeba wiedzieć gdzie jeść żeby nie dostać sraczki albo zabezpieczać się ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@SamiS: też nie daje 100% ale i tak prezerwatywa podczas seksu z jakimś typem co go znasz miesiąc to must have. Przecież może cię zarazić jakimś syfem
  • Odpowiedz
@Itslilianka: Status gumcela znika wraz z pierwszym stosunkiem bez gumy ale jeśli twoja dziewczyna przez 2 lata zawsze chce uprawiać z tobą seks w gumie to znaczy, że gardzi Twoimi genami. Gdyby tak bardzo nie chciała mieć dzieci to by łykała tabletki. Część kobiet nie może tego robić ale jestem pewny, że nie jest to tak duży %.
  • Odpowiedz