Aktywne Wpisy
dziobnij2 +191
Jak ognia piekielnego unikam wszelkich dawnych znajomych ze szkoły. Nie spotkałem żadnego od dłuższego czasu, ale gdybym spotkał jakąś znajomą twarz na spierdotripie, to natychmiast bym odwrócił głowię, przeszedł na drugą stronę ulicy i udawał, że nie widzę. Gdyby jakiś stary znajomy zagadał do mnie i się zapytał "co u mnie", albo "gdzie pracuję", to co mam mu odpowiedzieć? Że od skończenia liceum w 2009 roku siedzę w domu z rodzicami i
Ytarka +217
Ej, Miry, mam filozoficzne pytanie.
O co chodzi z tym fejsbukiem xD czy to statystycznie jest możliwe, żeby w tak dużej grupie użytkowników, prawdopodobieństwo przeczytania publicznego komentarza z sensem, poprzedzonego chociaż minimalną (ale taką niewątpliwą), próbą myślenia, praktycznie nie występowało? XDD wtf
I to nie że boomery, że janusze stare i stare Grażyny. Cały wiekowy przekrój najbardziej niedorobionej części społeczeństwa, serio.
Od
O co chodzi z tym fejsbukiem xD czy to statystycznie jest możliwe, żeby w tak dużej grupie użytkowników, prawdopodobieństwo przeczytania publicznego komentarza z sensem, poprzedzonego chociaż minimalną (ale taką niewątpliwą), próbą myślenia, praktycznie nie występowało? XDD wtf
I to nie że boomery, że janusze stare i stare Grażyny. Cały wiekowy przekrój najbardziej niedorobionej części społeczeństwa, serio.
Od
Nikolina Smukler-Matasov urodziła się w Radomiu, jest Polką. Ja myślałem, że Rosjanką z PL obywatelstwem. Jej ojciec jest Serbem, matka najprawdopodobniej Polką. Zafascynowanie Rosją zaowocowało studiami wschodnimi na UJ i chyba małżeństwem z Rosjaninem.
Czy ona jest przerażająca? Nie, bo ona miała jakąs ruską fantazje od młodych lat, zdarza się
Przerażaja mnie jej znajomi. Prawdziwi Polacy. Profile zawalone prorosyjskimi wpisami. Jeden nawet napisał, ze nie może się doczekac, az po Morawieckiego ARMIA CZERWONA PRZYJDZIE
Rozumiem, że skrajnie na prawo często sa antykraińskie nastroje, bo Wołyń i sporo imigrantów zarobkowych od lat. Ale skąd u ludzi prokomunistyczne, proradzieckie sympatie? Syndrom sztokholmski?
Komunistów w Polsce nie ma? Przychodzi jesienny deszcz i okazuje się, że grzyby łatwo zauwazyć...
#rosja #ukraina #wojna #bekazlewactwa #ruskapropaganda
@Sok_Mandarynkowy: kto tak twierdzi? xD w każdym dostatecznie dużym kraju znajdziesz komunistów, faszystów, prawaków, lewaków, rusofili, rusofobów, amerykofili, amerykofobów, chłopa co się za babę przebierze itd.
takich jak ta nikolina nie ma się co bać bo jest otwarcie prorosyjska i można śledzić jej poczynania i w razie czego działać. Gorsi są ci co działają po cichu