Wpis z mikrobloga

Rewanż Magical vs Rafonix to byłoby złoto i mam nadzieje, że #primemma albo #highleague to zorganizują. Rafonix mówił, że nie jest zainteresowany rewanżem, bo pewnie jest obsrany, że gdyby tym razem przegrał, by się skompromitował jeszcze bardziej niż po walce z hejterem, ale jeśli rzeczywiście jest w dużym kryzysie finansowym, to weźmie tę walkę z pocałowaniem w rękę nawet za nieduże pieniądze ¯\_(ツ)_/¯

#patostreamy #danielmagical #famemma
O.....r - Rewanż Magical vs Rafonix to byłoby złoto i mam nadzieje, że #primemma albo...

źródło: comment_1664726954tfMfvRux6OgH1CDhjMKnZs.jpg

Pobierz
  • 16
  • Odpowiedz
@Oppositionsfuhrer: to już nie te czasy. Nikogo magikał czy rafonix nie interesuje. Oni nic nie znaczą już w internecie. Więcej osób sie pewnie jakimś murańskim interesuje czy tańculą niż nimi obojga razem wziętymi..
  • Odpowiedz
@Amoberus: rafon obecnie nie ma sie zbyt dobrze ale jesli chodzi o rozpoznawalnosc to akurat jego ludzie znaja doskonale. W przeciwienstwie do magicala rafonix zostawil wiele wyraznych sladow swojego bytowania w internecie, jakos nie zauwazylem zeby o magicalu robiono viralowe memy a rafon jest chetnie recyklingowany na tiktoku, czasem ktos zrobi jakas piosenke (stary wstal) i ludzie znow o nim pamietaja
bledem rafona jest bycie ameba bez wyobrazni, wystsrczylo by
  • Odpowiedz
@Amoberus: oni w ogole nie moga byc mierzeni ta sama miara
Poza tym mylisz sie, sam fakt ze rafon buja sie przy boxdelu i goli sprawia ze wielu dzieciakow go kojarzy, tak samo przez projekty masno czy chude byki
magical mial tylko jeden peak swojej kariery, pozniej bylo juz tylko coraz gorzej
  • Odpowiedz
@Amoberus: w 2018 rafon byl na skraju upadku i uratowalo go tylko to, ze gruby wzial z nim walke i mial pecha, ze przegral ja. Rafon wtedy zyskal na popularnoaci, a daniel stracil. Gdyby nie akceptacja pojedynku to rafon by zniknal z internetu, a tak to dalej jest rozpoznawalny. W dodatku wiele memow czy past z jego udzialem byly popularne w sieci. Rafon dovrze robi ignorujac grubego i te jego
  • Odpowiedz
@Amoberus: nie ma mnie w kraju od 2 miesięcy i nie mam możliwości sprawdzenia jego statystyk i streamów, ale z chłopem każdy chciał streamować jak wrócił na twitcha. W dodatku jest on w lepszej i stabilniejszej sytuacji. Jak mówiłem, gdy gruby wyciągał sporo ze streamów i przyjął walke z rafonem to wszystko mu się zburzyło. Noga złamana coraz nudniej na streamach i adamowicz. Po ich powrocie było widać jaki ból
  • Odpowiedz
@Amoberus: mówie o tym co widziałem do końca lipca. Rafon wyatarczy, że jakieś pociski wypowie w czyjąś strone i dzoeciarnia będzoe go oglądać, bo chłop potrafi przygadać, a daniel czym może zabłysnąć?
  • Odpowiedz