Aktywne Wpisy
xena_x +5
Oglądałam kanał kobiety ok. 35 lat, ma doktorat, byla dyrektorką w korporacji, prowadzi kanał na yt o tym że rzuciła korporację i nie pracuje, nie musi bo zarobiła tyle że ma wszystko, a gdyby chciała wrócić to przyjęliby ją z pocałowaniem ręki. Jest bogata, zadbana, z charakteru nie jest stereotypową korpo bitch, wydaje mi się że ma dystans do siebie, potrafi się z siebie śmiać, mówi bardziej z sensem niż te 20-letnie
Kogo wolałbyś?
- Bogata dyrektorka w korporacji, 35 lat 46.7% (293)
- Julia, studentka turystyki i rekreacji, 20 lat 53.3% (335)
toitakniemaznaczenia +241
mam dziś urodziny
#frenpill
#frenpill
221. dzień wojny.
Papież Franciszek w końcu odkrył, że to Putin zaatakował Ukrainę.
Jednocześnie wzywa Zełenskiego, żeby zgodził się na warunki Putina
Co też ten człowiek pie*doli...
#neuropa #bekazkatoli #wojna #rosja #ukraina
Szybko szybko pokoj, nie wolno wam wygrywac!
@Tumurochir: gdzie tak napisał, lub powiedział. I nie chodzi o coś, że to wynika z jakiejś wypowiedzi, tylko o takie stwierdzenie: Rosja zaatakowała Ukrainę.
Co do zgody na warunki Putina, to nie powiedział do końca tak.
Zakładając oczywiście, że jedyną poważną propozycją pokojową jest całkowita i bezwarunkowa kapitulacja fiutina, zwrot wszystkich terytoriow i reperacje, to na pewno Zeleński na to jest otwarty
Spirala przemocy. Eh to NATO, gdyby nie jego szczekanie, Rosjanie by w kilka tygodni zajęli Ukrainę, wymordowali z list niepokornych Ukraińców i nie byłoby już dzisiaj spirali przemocy.
Dokładnie to co dwa tysiące lat temu mówił cieśla z Nazaretu-
Więc Franciszek poucza według doktryny chrześcijańskiej. To czy to ma jakiś humanitarny sens godny