Po odcinku Stanowskiego o Czarodzieju wszedłem z ciekawości na jego profil fb, a tam komentarze o Ukraińcach np z mojego miasta Łodzi xD Że niby na piotrkowskiej nie słychać już Polaków tylko Ukraińców, to trochę dziwne bo jestem tam co tydzień i co innego słyszę ( ͡°͜ʖ͡°) #lodz #kanalsportowy #ukraina
@Mistborn: Kim jest w ogóle ten błazen i jakim sposobem osiągnął jakąkolwiek rozpoznawalność w internecie? Dla jasności, pytanie dotyczy tego czarodzieja ( ͡°͜ʖ͡°)
@Hi_Catch_Me: właśnie przejrzałem trochę jego fejsa, kontent dla grażynek i innych fanów internetowego kołczingu w wykonaniu osób ubogich intelektualnie
@huudyy: gdzie tak jest? Większość ludzi bawiących się na pietrynie to Polacy. Niektóre knajpy są bardziej nastawione na ukraińskiego klienta i tam będzie większość Ukraińców...ale to kilka knajp i może jedna dyskoteka.
@Mistborn: No trochę wyolbrzymione to że tylko słychać Ukraińców ( ͡º͜ʖ͡º) oczywiście, też są no ale nie przesadzajmy. Tacy sami ludzie jak i my. U mnie na piętrze mieszkają dwie kobitki z dziećmi które uciekły przed wojną. Normalnie obie pracują, dzieciaki chodzą do przedszkola, wszyscy się zachowują cicho i nikomu nie przeszkadzają, dzieciaki łamania się witają z każdym kogo widzą - co np. jest dla
#lodz #kanalsportowy #ukraina