Aktywne Wpisy
viero +151
kołchoz mnie tak męczy że ja pjerdole, nawet jak mam weekend to nie umiem się nim cieszyć, to jest tortura psychiczna a do niczego innego się nie nadaję, nie umiem znaleźć sobie innej pracy bo jestem niezaradny życiowo a jak rzucę kołchoz to czeka mnie bezdomność, jestem w dołku psychicznym i nie wiem gdzie prosić o pomoc
#przegryw
#przegryw
Wszedłem na Google maps zobaczyć jak wyglądają przedmieścia i wsie pod Moskwą. Wybrałem jakąś losowa i nie wygląda to źle. Muszę powiedzieć, że poziom przynajmniej bogatych miast krajów zachodnich.
Zaznaczam że to totalnie losowe miejsca do prawda blisko stolicy ale wciąż to losowe miejsca na Google maps.
#ukraina
Zaznaczam że to totalnie losowe miejsca do prawda blisko stolicy ale wciąż to losowe miejsca na Google maps.
#ukraina
Korea Południowa ma:
33 x T-80U
2 x T-80UK
3 x T-72M1
17 x T-62 Tiran-6
Skąd u nich te czołgi?
T-80 i T-72 Koreańczycy dostali w latach 1995-2005 od Rosji jako spłatę długu.
T-62 odkupili od Izraela i wykorzystywali je do ćwiczeń jako czołgi agresora (Korea Północna je używa).
Prawopodobnie ponad 70 koreańskich BWP produkcji rosyjskiej pojedzie niedługo na Ukrainę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Korea Południowa również ma:
33 x BMP-3F
37 x BMP-3M
Skąd Koreańczycy mają rosyjskie BWP?
BMP-3, podobnie jak czołgi, Koreańczycy dostali w latach 1995-2005 od Rosji jako spłatę długu.
Prawdopodobnie 50 ręcznych wyrzutni pocisków ziemia-powietrze 9K38 Igła produkcji Rosyjskiej (w tym ponad 700 pocisków) pojedznie niedługo na Ukrainę (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Skąd u nich te MANPADSy?
Tak samo jak w przypadku czołgów i BWP - dostali je od Rosji jako spłatę długu.
#wojna #rosja #ukraina #korea #wojsko
Korea Południowa? TOP
To mogli byc Niemcy robiacy ogromna kapuste, ale wola lizac po jajkach putina, wiec Korea dostanie kupe szmalu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pamiętasz, jak Polska oficjalnie też wysłała tylko Gromy i Pioruny, a później okazało się, że pojechały też BWPy, czołgi, goździki i grady? Dlatego napisałem prawdopodobnie, chodź uważam, że jest to już przyklepane ( ͡° ͜ʖ ͡°)