Aktywne Wpisy
Berda +5
Miesiąc temu pochowałem dziadka i moja siostrzenica zagrała no flecie prostym Queen Bohemian Rhapsody
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
InnyWymiar90 +70
ja p------e jak ja kocham życie własnie pije sobie cisowianke w domu, kabaretki na dupie, najedzona hotdogiem z żabki. Nic mi wiecej nie potrzeba ogladam sobie co piszą przegrywy na wykopie, kotek siedzi mi na kolanach. Przypominam kabaretki na dupie wiec zero potrzeb zero estrogenów nie musze z nikim walczyc bo nie mam o co. Mam hajsy mam jedzenie i bezpieczenstwo i kabaretki na dupie. Pozdrawiam
Problemy z przegrzewaniem CPU wykluczam, mam dobre chłodzenie, pastę itd, temperatury są OK.
W jaki sposób najprościej zdiagnozować w czym jest problem?
#komputery #pc
@zimny_blekit: odłącz wszystko poza zasilaczem i jeżeli nie wyłączy się sam to powoli podłączaj wszystko zaczynając od płyty głównej (tzn. wyłączając go wcześniej - nawet nie mówię tego do Ciebie tylko żeby mi wykopek nie zwrócił uwagi, że najpierw trzeba wyłączyć :) )
wyłączyć komp
odłączyć od prądu (z gniazdka)
otworzyć obudowę
sprawdzić jak podłączony jest włącznik - tylko założe się, że masz przycisk podłączony do płyty głównej i osobny kabel z płyty głównej
Więc albo płyta albo już nie wiem co :D