Aktywne Wpisy

szybki-jezyk +343
#mikromodlitwa #mirkomodlitwa
Proszę Was wszystkich o modlitwę za mnie i moją żonę. O dar potomstwa. Leczenie nie przynosi rezultatów, jestem załamany
Proszę Was wszystkich o modlitwę za mnie i moją żonę. O dar potomstwa. Leczenie nie przynosi rezultatów, jestem załamany

Volantie +116

Wciąż te same argumenty w sekcie petów czyli lateksy, obrońcy Nowaka (choć nikt z tych atakujących Wójcika tego nie robi w przeciwieństwie do jego sekciarzy broniących cnoty mieszkańca Grajewa), gejowskie żarty z przeciwników Łukasza (choć sekciarze wychwalali jego aparycję jeszcze niedawno, ciekawe xD) i doszukiwanie się multikont (pomimo tego, że nikt jeszcze nie otrzymał bana za kolejne konto w przeciwieństwie do Was).
Do tego dochodzi jeszcze hipokryzja, jawne manipulacje, oszustwa, inwektywy oraz szereg innych niewłaściwych zachowań. Przede wszystkim zaś brak jakichkolwiek argumentów. Określcie się też w końcu wobec knura bo raz to biedny wykorzystywany Pan, a innym razem dręczyciel zwierząt, cham, grubas, pazerna świnia itd. Nie możecie obierać stanowiska wobec niego w zależności od tego jak Wam bardziej pasuje do narracji.
Tobie Łukaszu życzę natomiast dużo szczęścia, ten motłoch kiedyś zaatakuje Ciebie z tym, że będą mieć trochę łatwiej bo wiedzą o Tobie bardzo dużo.
Dochodzę też do wniosku, że problemem nie jest Ujcik tylko przesiadująca tu i żadna krwii tłuszcza będąca siedliskiem jednej z największych patologii. W życiu codziennym zapewne normalna ale tylko po wejściu w świat internetu dająca upust swojej najbardziej podłej stronie. Wam nie chodzi o prawdę, zasady czy rozwiązanie problemów. Wy chcecie tylko ordynarnej i prostackiej rozrywki, nie ważne kto ją Wam dostarcza.
@CosyGrave o jakiej dyskusji Ty mówisz? Takiej, w której wszyscy klaszczą brawo Olo? Wtedy jest dobrze?
#kononowicz
@ContentMarketingExpert: o to to, "powrót starej szkolnej", "biedna szkolna to dobra szkolna". Niestety czasy się zmieniają, pierwsze monetyzacja na YT jest mocno wrażliwa na cokolwiek, drugie nikogo nie interesuje wasze "dobro" tylko dobro Krzysztofa, a w tej chwili niczego mu nie brakuje. Ja też lubiłem oglądać urzędniczą jak były
https://www.wykop.pl/wpis/67965789/wykopki-wtracam-sie-przerywam-pojawiaja-sie-ostatn/
@CosyGrave odklejony jesteś tak, że nawet zapominasz co robisz xD