Aktywne Wpisy
Jako #programista30k z 16-letnim stażem, głównie w projektach związanych z szerokim web-devem ale też integracją produktu z urządzeniami mobilnymi, zewnętrznymi serwisami, internet of things pragnę podzielić się listą największych wg mnie błędów jakie popełniają firmy technologiczne na którymś z etapów swojego istnienia.
1. Migracja monolitu do SOA.
W większości przypadków przynosi więcej szkody i niepotrzebnych kosztów niż utrzymanie solidnie zaimplementowanego monolitu. Zazwyczaj inicjowana na pewnym etapie życia produktu przez grupę doświadczonych inżynierów
1. Migracja monolitu do SOA.
W większości przypadków przynosi więcej szkody i niepotrzebnych kosztów niż utrzymanie solidnie zaimplementowanego monolitu. Zazwyczaj inicjowana na pewnym etapie życia produktu przez grupę doświadczonych inżynierów
Grooveer +7
Mireczki co sądzicie o tej promocji? Novablas 3 w wersji TR źródło zalando
Co do ceny, to weź poprawkę, że to nowość, to ceny będą leciały na łeb. Ostatnio Nike ZoomFly 5 były w jakichś śmiesznych cenach, chyba na oficjalnym sklepie Nike, cena o połowę niższa niż katalogowa.
Ja dopiero 100km nabiegałem w drugiej wersji Novablastów, bo teraz ich ceny spadły do akceptowalnych dla mnie okolic 300-350pln ( ͡° ͜ʖ ͡°). Ciekawi mnie
Doszły okazało się ze rozmiarówka taka jak przy Gel-Excite nie spodziewałem się, ze będzie od razu progres o pół minuty czasu :-) sadze, ze kupię jeszcze wersje podstawowa bez tr. Ta idealnie nadaje się na liście/ mokrą nawierzchnie a przy totalnie suchym asfalcie będzie lepsza wersja podstawowa. Także zostają i poluje na promocje podstawowej wersji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Aha i na żywo kolorystyka wpada bardziej