@Fakie: Zauważyłem, taki mam prywatny projekt, że chcę asa wbić na wszystkim co mam w garażu. Liczyłem, że as wpadnie tak przy ~300 exp, a tu udało mi się wyciągnąć aż tyle, głównie z tego jestem zadowolony, no i z pierwszego miejsca w tabelce. ;) Jednak załogę do tego celu podszkoliłem, założyłem kamo i okulary, bo w planach miałem wypróbowanie go jako spotter. Na snajpera się nie nadaje, da radę
@Abrakadabror: Amerykańcem czy brytolem? Czy i tym i tym? Zresztą sam się zastanawiam czemu to jeszcze trzymam w garażu. Walka... w sumie to nawet nie jest walka... bo co jest fajnego w jeździe na kampiącego T18, któremu co najwyżej można lakier rysować.
@Hrabia_Serek_von_Hochland: Dla mnie VIC i T7 to to samo badziewie. Zero jakiejkolwiek frajdy z gry.
@Hrabia_Serek_von_Hochland: Ja nie kolekcjonuje.Czołg musi być dobry abym go zostawił w garażu a tier 1-4 to tylko przejście wzwyż dla mnie.Inaczej mówiac wiecej takich prezentów od wg każde miejsce w garażu sie przyda.
@Potfur: T7 ,LTP nie pamietam ,który to brytol czy amerykaniec .Oba prezenty ostatnio od wg sprzedałem bez zastanawiania.Nie kreci mnie gra na tierach niżej jak 5.
@Hrabia_Serek_von_Hochland: już dawno odsprzedany :d, za słaby był ten karabinek na większość czołgów tego samego tieru. Czołg bardziej dla fun'u niż do jakiejkolwiek rywalizacji.
@l0stfake7: Ja gram wyłącznie dla zabawy. ;) Co nie znaczy, że lamię. Gram lepiej niż pomidorki i inna dzieciarnia, ale do zielonych i innych pro mi jeszcze bardzo daleko.
No, i udało się nim coś jednak ugrać. ;)
@Hrabia_Serek_von_Hochland: Dla mnie VIC i T7 to to samo badziewie. Zero jakiejkolwiek frajdy z gry.