Wpis z mikrobloga

Właśnie przeczytałem o tym 3letnim dzieciaku z USA. Co 2 dni przesiedział w lesie. Jestem ciekaw co on widzial, że po 2 dniach nabawił się 1000 yard stare
  • 5
@Wookash071: Ludzie dorośli potrafią panikować w ciemnej piwnicy i bać się #!$%@? wie czego, to sobie wyobraź co musiało czuć 3 letnie dziecko spędzające dwie noce w lesie gdzie dookoła biega zwierzyna i jest pełno robactwa
@Wookash071: Ja pamietam swoją pierwsza samotna noc w lesie to tez sralem w gacie XD a miałem wtedy z 20 lat, ani chwili nie przespałem w nocy dopiero jak wyszło słońce. Co chwile pękały gałęzie jakby ktoś sie skradał, cos biegało, cos dyszało, co chwile błyskały od światła księżyca oczy gdzieś w oddali
@upodlator: Ja to swojego czasu w srodku dnia w lesie panikowałem jak słyszałem pękającą gałąź.
Miałem w te wakacje z kolegą spędzić noc w pobliskim lesie w pobliżu ambony żeby w razie w wbić sie na wyższy poziom. Ale finalnie zmienił plany. A potem sie przyznał, że obsral zbroje. Ale znając życie sam bym do lasu po takim wypadzie nie chciał za szybko wracać xD