Aktywne Wpisy
deziom +715
Sikorski daje wypowiedź dla Bloomberga, jednego z najbardziej szanowanych mediów na świecie. W komentarzach pochwały z Australii, Niemiec i USA. To są właśnie te detale. Aż miło poczytać takie komentarze, kiedy ktoś nas dobrze reprezentuje. Dodatkowo mało trolli, bo angielski i Bloomberg to nie jest źródło wiedzy dla pisowców i innych wolnomyślicieli typu główna wykopu.
#bekazprawakow #neuropa #4konserwy #bekazlewactwa #bekazpodludzi #bekazpisu
#bekazprawakow #neuropa #4konserwy #bekazlewactwa #bekazpodludzi #bekazpisu
stormi +25
ocencie moja dupe, kazda ocena ponizej 10 dostaje bana
mam pytanie związane z praktykami nocnej opieki zdrowotnej w Waszych województwach.
Od stycznia mieszkam na Śląsku (Chorzów) i czasami z bombelkiem trzeba pójść do lekarza z powodu przeziębienia. Często zdarza się, że w NZOZie nie ma już miejsc na dany dzień i pozostaje opieka nocna.
Na takowej opiece nie chcą wypisać L-4 tłumacząc, że po takowe mam się udać do NZOZu i koło się zamyka. Rynce i cycki opadajo.
Czy w innych częściach Polski też jest taki cyrk? Wcześniej mieszkałem w Krakowie i nikt nawet się nie zająknął jak trafiłem z dzieckiem na NOZ, a tu taki cyrk, że niedługo będę musiał się wybrać do psychiatry.
#l4 #nfz #slask
- Od miesiąca - odpowiadam.
- To do lekarza rodzinnego proszę się udać. Badania typu prześwietlenie płuc.
A Ty też z okolic?
Kabaret.
@KrzyzowiecAlfred
Nie mniej w nagłych przypadkach mają zasrany obowiązek wystawić ZUS Zla, jeśli lekarz stwierdził że pacjent jest niezdolny do oracy.
: