Aktywne Wpisy
SaintWykopek +356
Kto miał taką latarkę plusuje
frow +44
Debile dali za mało kratek do pytania, ale sobie poradziłem. Za to potrzebuję pomocy z hasłem "lokal z zalanymi majtkami". Ktoś pomoże? :/
#heheszki
#heheszki
Seria Złote myśli mężczyzn:
Podobno żony odchodzą od mężów alkoholików. Tylko nigdzie niestety nie powiedziano ile trzeba wypić?
Żonaty facet powinien zapominać o swoich błędach. Nie ma sensu, żeby dwie osoby pamiętały o tym samym.
Żonaci mężczyźni żyją dłużej niż samotni, mimo że chcą szybko umrzeć.
Małżeństwo to bardzo sprawiedliwe urządzenie: żona musi codziennie gotować, mąż musi codziennie jeść !
Moja żona zawsze się śmieje podczas uprawiania seksu - wszystko jedno, co akurat czyta.
Żona kolegi jest zawsze lepsza, niż kolega żony.
Jeśli dostajesz do łóżka kawę, to znaczy, że to nie twoje łóżko.
Marzenie idioty zawsze wygląda jak żona sąsiada.
Bóg - najgenialniejszy konstruktor Świata. Wziął żebro Adama i stworzył niezniszczalny głośnik.
Są dwie metody postępowania z kobietami. I żadna nie działa.
Mężczyźni kochają kobiety, kobiety kochają dzieci, dzieci kochają chomiki. W druga stronę to nie działa.
Nie ma brzydkich kobiet - są tylko kiepskie karty graficzne.
Nimfomanka to kobieta, która pragnie seksu tak często, jak przeciętny mężczyzna - Mignon McLaughlin
Kobieta za kierownicą jest jak gwiazda na niebie - ty ją widzisz, ona ciebie - nie.
Jedynym mężczyzną, który nie może żyć bez kobiet, jest ginekolog - Arthur Schopenhauer
Znacie to spojrzenie, które rzuca wam kobieta, kiedy ma ochotę na seks?... Ja też nie - Steve Martin
Gdy powiesz kobiecie, że ma najpiękniejsze oczy na świecie, zwróci ci uwagę, że ma też całkiem niezłe nogi
Jeśli sądzisz, że kobiety to słabsza płeć, spróbuj przeciągnąć kołdrę na swoją stronę - Stuart Turner
Siła kobiet nie tkwi w tym co mówią, ale ile razy to powtarzają - Marcel Achard
Nie ma nic bardziej gadatliwego niż kobieta, która cierpi w milczeniu - Paul Geraldy
@peter-kovac-948494: to mi się podoba