Aktywne Wpisy

deiceberg +13
devopsiak +94
Mój kumpel magazynier: iphone, czapka lagerferda, buty balanciagi, bluza hugo bossa
Ja, prawie 30k na łapę programista: cyk pięciopak białych tshirtów z reserved
xD i tak się jakoś żyje powolutku.
#przegryw #bekazpodludzi #programista15k #programista25k #praca #pracbaza
Ja, prawie 30k na łapę programista: cyk pięciopak białych tshirtów z reserved
xD i tak się jakoś żyje powolutku.
#przegryw #bekazpodludzi #programista15k #programista25k #praca #pracbaza

https://www.dariakostaniak.com/post/jakie-s%C4%85-najlepsze-ro%C5%9Bliny-do-ogrodu
Jeśli macie jakieś sugestie co do tematów, o których mogę napisać kolejne wpisy to dajcie znać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A poza tym dużo zmian na swojej stronce internetowej zaprowadziłam i uzupełniłam swoje portfolio projektów ogrodów, także #chwalesie
#ogrodnictwo #ogrod #budujzwykopem #rosliny
@kjut_dziewczynka: dlaczego Tuje są tak powszechnie #!$%@?
Moze... Kalendarz prac ogrodowych? Typu co trzeba zrobic w ogródku np. we wrześniu itd., pierwsze przymrozki, co można jeszcze posadzić we wrześniu, jak zaprojektować ogródek albo co posadzić żeby cały czas nam coś kwitło, pomysły z jakich roślin można zrobić żywopłot, popularne szkodniki i jak się ich pozbyć, rośliny dla leniwych buł, roślinki, które szybko rosną, jaką
1. Na stronie głównej znajdują się dwa nagłówki H1, powinien być maksymalnie jeden, zalecam dodanie nagłówka H1 "Projektowanie ogrodów - Daria Kostanik"
2. Treści na stronie głównej to podstawa, zalecam napisanie tekstu o tym co robisz z wykorzystaniem słów kluczowych np. tych co masz w meta description dodanych tak żeby słowa kluczowe stanowiły 5-6% tekstu, ale żebyś nie