Wpis z mikrobloga

Jak wam się gra amerykańskimi czołgami na BR 6.7? (bez T34,T92 i bez premek bo tych jeszcze nie odblokowałem). Gram w tą grę 3 miesiące więc nie długo ale tym gra mi się koszmarnie nawet nie mam ochoty odblokowywać T34 i T92 bo po prostu mam dość. Próbowałem też innych nacji np. Izraela gdzie udało mi się już dojść do 7.3 i jest o niebo lepiej.
#warthunder
  • 9
@Seba-to-ja mi się bardzo dobrze grało T26E5 i T26E1. Pancerz jakiś jest, działa też dawały radę i jeździ to w miarę sprawnie. Najgorzej oczywiście jak rzuciło na 7.3-7.7. Teraz walczę z T32 i M48A1 i szału narazie nie ma
@MuszkaPikus: Właśnie w tym problem, że bardzo często wrzuca na uptier i na takie mapy gdzie ja się muszę strzelać na bardzo duże odległości ja się odbijam a sam często ginę na strzała. Jak zrobię dwa fragi to już udana bitwa a takim izraelem to po 8 robiłem jak dobrze poszło.
@Seba-to-ja: lekkie pojazdy z 6.7 USA to jeden z moich ulubionych lineupów. Oprócz tego, że nie masz pancerza, to są bardzo uniwersalne. Wszystkie szybkie, z dobrą depresją i dodatkowo mają swoje unikatowe cechy. M56 jest świetny na większe dystanse, bo ma dobrą lunetę i HEATy. M50 pozwala na croud control na bliskich dystansach i robienie zasadzek w miastach (warto do niego ściągnąć historyczny celownik) a T92 jest bardzo responsywny i gra
@Morderczy_Morszczuk: M56 ma dobrą lunetę w jakim sensie? Gram na RB i na M56 mam tak marne przybliżenie, że wypatrzenie celów będących daleko to już cud. Co do pozostałych pojazdów jak T92 to spodziewam się, że tym by mi się grało lepiej bo lubię takie szybkie pojazdy ale jeszcze go nie odblokowałem bo się zniechęciłem będąc szczerym.
@Morderczy_Morszczuk W sensie takim, że na innych nacjach byłem wstanie zdobyć osiągnięcie snajper a jak wyrzuca mnie USA na otwarte mapy to jak celuje z takiego M56 to za bardzo nie wiem w co celuje i w jaki element czołgu bo coś tam widzę ale nie za dokładnie.
M56 ma dobrą lunetę w jakim sensie? Gram na RB i na M56 mam tak marne przybliżenie, że wypatrzenie celów będących daleko to już cud.

@Seba-to-ja: ma przybliżenie 4.1x-8.0x. Jak na ten BR to bardzo dobrze i chyba tylko T34 ma tyle samo w tych okolicach u amerykańców. JBC konkretne wartości przybliżenia można sprawdzić najeżdżając myszką na optykę na x-ray'u.