Aktywne Wpisy

rsnbl +78
Chryste panie, to niezły program Lewicy xDDD Dopiero co był Titanic 2.0, a tu już 3.0 się szykuje - a dokładnie 3% = pod progiem XDDDD #bekazlewactwa

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jestem z dziewczyną 23 lata (dziewica) prawie 3 miesiące. W przeszłości miała wielu partnerów, ale zawsze wszystkie kończyły się wtedy, kiedy oni naciskali na seks. Jej rekordowy związek mówiła, że trwał kilka dni z tego powodu.
Ja jej nie naciskałem oraz uważam tak samo jak ona, że uprawianie seksu po krótkim czasie w związku jest słabe, a już tym bardziej na 1 czy 2 randce. Powiedziałem jej, że zrobimy
Jestem z dziewczyną 23 lata (dziewica) prawie 3 miesiące. W przeszłości miała wielu partnerów, ale zawsze wszystkie kończyły się wtedy, kiedy oni naciskali na seks. Jej rekordowy związek mówiła, że trwał kilka dni z tego powodu.
Ja jej nie naciskałem oraz uważam tak samo jak ona, że uprawianie seksu po krótkim czasie w związku jest słabe, a już tym bardziej na 1 czy 2 randce. Powiedziałem jej, że zrobimy

Oczywiście pit-stop pod VSC był błędem samym w sobie o czym mówił Sam Collins w post-race show analizując sytuację opon, ale taki sam błąd zrobiłby RBR. Też byście się tak śmiali?
#f1
Zespoły F1 czesto próbują takich sztuczek
Nie udowodnisz zespolowi, ze w ostatniej chwili zdecydowali sie nie zjezdzac na pitstop
W dodatku pechowo dla nich VSC skończył się w trakcie wyjazdu Leclerca z pitu, więc nie wykorzystał w 100% możliwej przewagi czasowej.
Zresztą o tym była rozmowa inzyniera z Leclerkiem, co sądzi o plan A zamiast B
Plan A - soft -> med
Plan B - soft -> hard
Plan C - [2stop] soft -> med -> soft