Wpis z mikrobloga

@HunAtilla: Nadchodzi ona, gorsza strona medalu, drugi, mniej lubiany przeze mnie biegun. Depresja staje się tym większa, im częściej mam kontakt z ludźmi. Gdy widzę tą plejadę zwierząt domowych: julek, p0lek, przegrywów, czadów, boomerów, dresiarstwa i oskarków deweloperskich, mam ochotę rzucić to wszystko bez informowania kogokolwiek i zamieszkać na jakimś pustkowiu z dala od tego ścierwa, w prymitywnych warunkach, żyjąc z polowań oraz łowienia ryb. Na razie jednak pozostaje walka w straconym, postkomunistycznym społeczeństwie i rosnąca nienawiść do ludzkości potęgowana takimi wydarzeniami jak te z dzisiaj, gdy poszedłem do maka coś zjeść, siedziałem spokojnie nikomu nie zawadzając, kiedy w pewnym momencie do stolika na przeciwko mnie dosiadła się grupka julek, które w pewnym momencie zaczęły komentować, jaki to jestem brzydki, wgl nie przejmując się tym, że wszystko słyszę. Gardzę ludzkością!

#przegryw #mizantropia #depresja #chorobadwubiegunowa
H.....a - @HunAtilla: Nadchodzi ona, gorsza strona medalu, drugi, mniej lubiany przez...

źródło: comment_1662926714VpVn3KLBeNSW7tCOlcvPdm.jpg

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
@poprostuogarniety:

1. Moja rodzina od zawsze mówiła, że jestem brzydki i nic niewarty, a znajomych nie mam.

2. Fakt, że jestem częścią ludzkości nie oznacza, że nie mogę nie darzyć szacunkiem innych ludzi za ich cechy, które mi nie odpowiadają.

Nie wiem, jakiego poklasku można szukać za opisanie nieprzyjemnej sytuacji. Napisałem ten post, ponieważ miałem taką, subiektywną potrzebę.

Z drugiej strony Ty nie widzisz nic złego w zachowaniu julek, zwracasz uwagę
  • Odpowiedz
@Dr_Kkiiddlleerrssoonn: U mnie problem polega na tym, że jestem bardzo drobnej postury i do tego niski, więc - może do być dla niektórych śmieszne- ale te worki na nasienie mogły mi spuścić łomot, poza tym nie mogę sobie pozwolić na problemy z prawem przy mojej sytuacji zawodowo- finansowej.
  • Odpowiedz
@HunAtilla też mam nieraz taką ogromną ochote wstać i wziąć tak zaginąć, a najlepiej jeszcze coś #!$%@?ć przed tym, żeby się zastanawiali jak to jest w ogóle #!$%@? możliwe xd a potem niech sobie #!$%@? robią kłopot i mnie szukają, #!$%@?ć ich wszystkich
  • Odpowiedz