Aktywne Wpisy
Ania2521 +1
#polityka #sejm Ogólnie to jestem ciekawa ile jeszcze potrwa ta blazenada w wykonaniu tej całej nowej koalicji, przecież ja daje max kilka miesięcy, że to się rozpadnie w proch i wróci normalność xd Prędzej czy później pis uzyska stabilna większość a uśmiechnięci znowu będą źli do czerwoności ( ͡° ͜ʖ ͡°)
plackojad +8
Tytułem podsumowania Waszych dzisiejszych typów w #mirkoeuro:
No cóż, tym razem dwukrotnie daliście się złapać (choć oczywiście nie wszyscy) na typowaniu wbrew ostatecznemu wynikowi. Rumuni, a zwłaszcza Słowacy zaskoczyli Was swoimi wyczynami. Jedynie Francuzi pozwolili Wam na skromne powiększenie dorobku punktowego. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli chodzi o zakłady dodatkowe: Pięciu Rumunów zaliczyło po jednym celnym strzale, a trzech z nich znalazło się na szczycie listy najbardziej
No cóż, tym razem dwukrotnie daliście się złapać (choć oczywiście nie wszyscy) na typowaniu wbrew ostatecznemu wynikowi. Rumuni, a zwłaszcza Słowacy zaskoczyli Was swoimi wyczynami. Jedynie Francuzi pozwolili Wam na skromne powiększenie dorobku punktowego. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli chodzi o zakłady dodatkowe: Pięciu Rumunów zaliczyło po jednym celnym strzale, a trzech z nich znalazło się na szczycie listy najbardziej
Żeby stało sztywno za pomocą 10 trytytek, to w sztycy powinien być wpust wyfrezowany :p
Na jednej trytce tez sie trzymac bedzie, tylko nie scisnij za mocno by nie przerwać numeru, bo i takie przypadki znam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@iMarek22: no chyba, że opuścisz to niżej 1cm i wejdzie ci w szczelinę zacisku sztycy ( ͡º ͜ʖ͡º)
coś takiego, a rozwiązuje wiele problemow z trytkami :)
gorzej jak sie trafi numer z niestandardowym rozstawem.