Wpis z mikrobloga

Widziałem odcinek na playerze - ręce mi opadają - Igor tak mnie drażni i denerwuje że nie może mieć taryfy ulgowej tylko dlatego że był grubym dzieckiem - ten koleś jest straszny. Coś mi mówi że dziewczyny jak tylko będą miały jakieś opcje wyboru to rzucą się na pierwszego lepszego który wejdzie do programu.

Poza tym Monika pięknie zezłomowała Wentyla gdy mówił o swoim przyrodzeniu:
- Wentyl: Słuchaj nawet jaki by nie był nie ważna jest wielkość przyrodzenia tylko jakość hmm no...
- Monika pod nosem: Ale u ciebie z jakością też jest problem (i się śmieje pod nosem)
Powiem szczerze że to był dla mnie najbardziej zabawny fragment odcinka.

#hotelparadise
  • 14
@kipman1 same, Wentyl o tym przyrodzeniu pół odcinka nawijał. Ktoś tu ma kompleks nie tylko wystających sutków i szuka aprobaty ( ͡º ͜ʖ͡º)

Swoją drogą nic dziwnego że go to tak boli, penis to prawdopodobnie jedyna rzecz którą może zaoferować kobiecie, ale nie wiem którą sensowną kobietę interesuje jakiś zużyty fiflak xD

Mamy 2022 rok i nadal ktoś myśli że ruchanie po klubach jest sexi? Oblech i
@kipman1: Mnie tylko zastanawia skąd Mimoza zna wielkość Adamowego przyrodzenia.Na początku Don Walet powiedział, że ma małego i się wstydzi dlatego się musi schować, żeby się przebrać, na co Mimoza odpowiedziała, że Adam ma mniejszego. Sprawdzała im wielkość cy cuś? xD
Złomowanie mję się super spodobało. Plusik dla Mimozy( ͡° ͜ʖ ͡°)
@crazy_frog: mi się wydaje że to element konwersacji na zasadzie "porównujecie sobie" - to taki domysł wynikający z czyjegoś stwierdzenia - większej głębi bym się nie doszukiwał. Plusik dla Mimozy za złomowanie hehe:)
@Czczanoga: Też mam takie wrażenie, że Monika gościa rozgryzła. Nie tylko jego. Dystans do Hani też wiele o nie jej mówi. Sprawie wrażenie w miarę bystrej, to obserwuje uważnie wszystkich i czeka na rozwój wydarzeń. Plus pewnie natura jej pomaga, bo zachowuje się ospale i leniwie a rusza jak widzi, że musi.
@kipman1: Też nie mogę zdzierżyć Igora. Może schudnął, ale mentalnie pozostał drażliwym grubasem. Foch, bo ktoś nie śmieje się z jego prostackich żartów. Ogólnie taki kolo, który usiłuje być zabawny na siłę. O ile Wentyla Cycolinę pooglądałabym jeszcze dla śmiechu, o tyle ten chudy grubas mnie irytuje na maxa. Wydaje mi się, że jeszcze wyjdą z niego psychozy, jak jakiś nowy się jego Nastka zainteresuje.