@daniel-wichor: Oglądam mecze ekstraklasy i widzę równą formę Letniowskiego, nie mozna mu wiele zarzucić. Bez niego skład Widzewa traci swoje DNA, chłop ma gaz i jest bardzo kreatywny - w dużej mierzę dzięki niemu Widzew awansował do ESA. Widziałem co gral w Arce i widzę co gra w Widzewie.
Za to mówię o obecnym meczu, nawet o sezonie. Chyba, że chcesz mi powiedzieć, że zawodnicy Lecha w środkowej linii to koty?
@Krolik_doswiadczalny: Ostatecznie nic z tego nie wynikło, za to widzę, który piłkarz na 20 metrze wyprowadza piłkę bez stresu i przebiega z piłką 30m bez żadnego problemu - nie tracąc przy tym pilki jak większość kopaczy w lidze.
Więc jedna blokada przy strzale Kvekve gdzie cała formacja była średnio ustawiona, to raczej mały ułamek przy tym, co chłop robi, wyprowadzając kontry od 15m na swojej połowie.
@Yakooo: Mordziaty nie trolluj, Skoras go objechal jak chcial ( ͡°͜ʖ͡°) Mozna byc fanboyem Widzewa, ale to juz predzej Pawlowskiego, ktora faktycznie jak na beniaminka jest klasowym grajkiem.
Wypuszczają grajka do innych drużyn, który jest o klase lepszy od swoich pilkarzy w środku pola
#mecz
Za to mówię o obecnym meczu, nawet o sezonie. Chyba, że chcesz mi powiedzieć, że zawodnicy Lecha w środkowej linii to koty?
Letniowski nie jest zly, ale w Lechu wyszly jego braki + nadal jest mega szczypiorem jak na taka fizyczna lige.
Więc jedna blokada przy strzale Kvekve gdzie cała formacja była średnio ustawiona, to raczej mały ułamek przy tym, co chłop robi, wyprowadzając kontry od 15m na swojej połowie.
41 min, gdybyś chciał odwinąć.
Gdyby tego nie zrobił byłoby 4v3.
edit. I prawie brame z wolnego #!$%@?ł z 40m xD