Aktywne Wpisy
Hellicon +19
W ogóle to jestem zażenowany postawą Mirków. Toruńska Zuzia odnalazła się po weekendzie, a tu brak memów i jazdy po temacie. Te wszystkie Mirabelki z tekstami 'nie wiesz, nie oceniaj, pewnie ufo ją porwało' zasługują na roast. O klasycznym 'rodzina prosi o niezadawanie pytań' to już nawet szkoda gadać.
wazogrodowy +2
Cześć wykop. Jestem tu nowy. Ch iałbym się przywitać i mam nadzieję że zostanę tutaj przyjęty
Nie udawajcie, że pada deszcz, gdy ktoś pluje wam w twarz. Nie duście w sobie cierpienia. Nienawiść to naturalna reakcja na to co nas codziennie spotyka. Zostaliśmy skrzywdzenie dwa razy. Raz przy narodzinach, drugi raz przez społeczeństwo. Nie ma sensu zakłamywać rzeczywistości. Pora zaakceptować prawdę. Za bezkrytyczne wspieranie systemu nie ma dla nas żadnej nagrody.
#przegryw #blackpill #anime
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@Ignite: Dziwie się że to obecnie jakiś święty przegrywów, chłop z bogatej rodziny, miał dużo możliwości, brzydki też nie był, ehhh wielu chłopów to by chciało być na jego miejscu, przecież z jego położeniem to bym pewno kupił jakiś domek w pięknej okolicy na odludziu w jakieś Dakocie albo Montanie i bym se żył, on brzydki nie był to by pewno znalazł se tam jakąś chłopkę
Komentarz usunięty przez autora
Jego stary rozwalił cały hajs na film, który nie przyniósł prawie żadnych dochodów i się nie zwrócił. A z jego wyglądem to w słonecznej Kalifornii mógł zostać conajwyżej femboyem.
Co innego w naszej kukolandii. Tu niejedna witaminka oddałaby mu się nawet na gdyńskim chodniku. Pomyśleć, że zakup jednego biletu lotniczego dzielił go od absolutnego wygrywu.