Aktywne Wpisy

Kolikol +320
Jak można #!$%@? stawiać wyżej interes Ukrainy nad interesem własnego narodu. Tu musi siedzieć pełno Ukraińców, nie ma innej opcji XD
#ukraina
#ukraina

placebo_ +37
#ukraina ja tylko pragnę przypomnieć że gdyby nie opór Ukrainy w pierwszych dniach wojny to mielibyśmy już dawno przymusową służbę wojskową, kilkaset km granicy z rosją, a inwestorzy uciekaliby z Polski gdzie pieprz rośnie. Powinniśmy Ukraińców po butach całować, a nie bawić się w jakieś wołynie, bo zrobili dla nas więcej niż my dla nich #wojna

#ukraina #rasizm #wojna #rosja #studbaza
Wam juz sie calkiem #!$%@?. xD
Gowno prawda, uczelnie dementuja te bzdury.
Uczelnie #!$%@? dementują, wśród kryteriów przyjmowania do akademików jest to czy osoba jest obcokrajowcem.
Tak jak ktos sie zalapie na jakis program dla studentow to tez dostanie za darmo, ty tez mozesz sie ubiegac o darmowe studiowanie na ukrainie. xDD
Jaki program? Niby co dostanie za darmo? Polski student może dostać co najwyżej stypendium socjalne albo naukowe, Ukrainiec z karta Polaka ma eldorado.
Po co mam się ubiegać o studiowanie na Ukrainie? Są gorsze od polskich, plus wątpię że mógłbym tam
@uxie: Od kiedy to miejsca w akademikach przydziela się wg kolejności zgłoszeń? xD
@uxie: No mieszkałem, przez 4 lata nawet. Kolejność zgłoszeń nigdy nie miała żadnego znaczenia xD