Aktywne Wpisy
JavierDaY +33
Jak sobie radzicie z różowymi, które wiecznie chcą gdzieś latać, byliśmy w tym roku na urlopie 10 dni w turcji, planujemy w lipcu do włoch na 5 dni, a ta jeszcze mnie gdzieś chce wyciągnąć. Latanie samolotem to dla mnie najgorsze przeżycie, latam na lekach uspokajających, po których spie z dwie doby, bardziej męczę się, bo budzę się często i ciągle jestem w pół śnie. Tłumacze jej jak to wygląda, ze nie
krytyk1205 +49
Robert Lewandowski u Moniki Olejnik o tanecznej pasji żony
"Jak się okazuje Robert Lewandowski nie ma problemu ani z pasją żony, ani z samym tańcem. - Ja sam zacząłem tańczyć, ja lubię tańczyć, nie mam problemu z tańcem. Od wielu lat na parkiecie potrafiłem tańczyć. Nawet jak Ania zaczęła tańczyć, to też razem z Anią tańczyłem - wyznał Monice Olejnik.
Piłkarz podkreśla jednak, że w Hiszpanii, gdzie obecnie mieszkają, podejście do tańca
"Jak się okazuje Robert Lewandowski nie ma problemu ani z pasją żony, ani z samym tańcem. - Ja sam zacząłem tańczyć, ja lubię tańczyć, nie mam problemu z tańcem. Od wielu lat na parkiecie potrafiłem tańczyć. Nawet jak Ania zaczęła tańczyć, to też razem z Anią tańczyłem - wyznał Monice Olejnik.
Piłkarz podkreśla jednak, że w Hiszpanii, gdzie obecnie mieszkają, podejście do tańca
✅ 60 ml Kenzo Homme Intense - 1,55 zł/ml
Jak w większości perfum stworzonych przez Quentina Bischa imponująca projekcja i trwałość Chaos Fragrances
✅ 20 ml Fullchoke Francesco Smalto /wycofany/ - 1.45 zł/ml
Perfumy, która mają oddawać nutę prochu strzelniczego i niby do kształtu rogu na proch nawiązuje flakon ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Twórcy pewnie nie trzeba nikomu przedstawiać - Pierre Bourdon (m.in YSL Kouros, Creed Silver Mountain Water, Creed GIT i wiele innych)
⭐ Do odlania:
Afnan Turathi Blue (-Bvlgari Tygar) - 1.9 zł/ml
Afnan Turathi Brown (-Yves Saint Laurent Tuxedo) - 1.65 zł/ml
Moschino Forever Sailing - 1,85 zł/ml [ostatnie 30 ml]
Moschino Toy 2 - 1,5 zł/ml
Versace Man Eau Fraiche - 1,69 zł/ml
Calvin Klein Man - 0.85 zł/ml
Lalique L'Insoumis - 1.0 zł/ml [ostatnie 20 ml]
Armaf Extreme Warrior - 0.7 zł/ml
Paco Rabanne One Million Lucky - 2,35 zł/ml [ostatnie 20 ml]
Thierry Mugler Mugler Cologne (wycofany) - 2,2 zł/ml [ostatnie 20 ml]
Parfums de Marly Galloway - 4,6 zł/ml [ostatnie 20 ml]
Lattafa Oud For Glory (-Initio Parfums Oud for Greatness, -Afnan Supremacy in Oud)- 1.3 zł/ml
1 x zestaw Toy Boy + Toy 2
(1 x 10 ml + 1 x 10 ml = 17 + 15 + 6) = 38 zł ze szkłem Porownanie
⭐ Gotowe dekanty (wliczone szkło):
Bentley Infinite Rush - 10 ml - 13 zł
Perry Ellis 360 Red - 10 ml - 17 zł
Hermes Eau des Merveilles 9 ml - 24 zł
Calvin Klein Man 10 ml - 10,5 zł
⭐ Flakony:
Moschino Forever Sailing - 100 ml/185 zł
Możliwość wysyłki OLX, płatności dzielonej, MWZ 30 zł, szkło standardowo 3 zł, odlewam 3+ zł/ml od 5 ml, reszta od 10 ml
#perfumy #rozbiorka #stragan
kenzo 10ml
Turathi Brown 10ml
One million Lucky 10ml
20 ml kenzo
10ml supremacy in oud
10ml oud for greatness
Ale to dopiero po 6 września, bo wcześniej nie mam jak
20ml - Kenzo Homme Intense
10ml - Lattafa Oud For Glory