Wpis z mikrobloga

To już przydałoby się rozrysować ze zdjęciami i strzałkami co kto komu obiecał/powiedział/zaproponował. I tak z tego knucia może niewiele wyjść, ale taki diagram mógłby być interesujący. W każdym razie ja bym się cieszył, gdyby Khal Tanio został, jest w trudnej sytuacji a zachowuje się bardzo spokojnie.

#hotelparadise
  • 10
  • Odpowiedz
@Rosalinea: Mogę zrobić grafikę, ale najpierw wszystkie powiązania musielibyśmy ustalić wspólnie na tagu, bo naprawdę trudno byłoby mi teraz oglądać ten sam odcinek od nowa, pauzować i robić notatki :)

Ja zacznę.

Szahira obiecała wybranie na rajskim Grzesia.
Grzesiu obiecał wybranie Szahiry.
Grzesiu zaproponował Wiktorii pakt o trzymaniu się razem, odmówiła.
Szahira obiecała wybranie Khala Taniego.
Khal Tani obiecał wybranie Szahiry.

Kto pamięta co dalej? :)
  • Odpowiedz
Co dalej? ????
Ważniejsze co wcześniej !

Szaha gada z Piotrem i prosi o
Pakt bo zawiedziona jest Wentylem/Grześkiem /

Ale u Szahy emocje biorą górę i ponownie skłania się ku Wentylowi….zawierają pakt na”paluszek`

Adam swoim immunitetem #!$%@? im układ …. Wybiera jako najbardziej zagrożonego Wentyla, zamiast Piotra

Szahira nie jest głupia …. Wie, ze Wentyl gra i kombinuje z cała ekipą

Piotr nie daje się nabrać na zabawy w piaskownicy Adasia
  • Odpowiedz
@Kakarot_Z: On sam sobie to obiecał XD
@BigShow:
Szahira obiecała wybranie na rajskim Grzesia.
Grzesiu obiecał wybranie Szahiry.
Zostało to przypieczętowane na mały paluszek.
W międzyczasie panowie zżyli się ze sobą niesamowicie, Igor obiecał sobie zachowanie pościelowego dziewictwa dla Anastazji a Grzesiu stracił instynkt samozachowawczy oraz filtr chroniący przed #!$%@? głupot o tym ile to dziewczyn miało do niego podejść i ile to on nie miał opcji.
To ostanie sprawiło
  • Odpowiedz
@Rosalinea: @Dewasta: Widzę, że wychodzi jak po łebkach oglądałem... Dzięki za pomoc. Bardziej to skomplikowane niż myślałem, chyba taki szablon diagramu byłby najlepszy, w tej pionowej kolumnie zamiast System byłyby wydarzenia chronologicznie no i oczywiście ludziki zastąpię fotkami. Ale to już chyba za dnia dopiero zrobię, o ile coś mi nie wyskoczy pilnego zawodowo.

Adam powiedział że szkoda mu Piotrka ale pomógł Grzesiowi.

Tutaj chodziło o ten przywilej, że może
BigShow - @Rosalinea: @Dewasta: Widzę, że wychodzi jak po łebkach oglądałem... Dzięki...

źródło: comment_1662073736j3ughfh3yaZyr0Zq13WNYD.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
Adam powiedział że szkoda mu Piotrka ale pomógł Grzesiowi.

Tutaj chodziło o ten przywilej, że może pogadać z trzema laskami? Jakby to ująć tak, żeby było jaśniejsze?

@BigShow:

to też, ale jeszcze tuż po Pandorze, Adam poprosił Piotra na bok pod pretekstem szczerej rozmowy podczas, której "szczerze" mu w oczy nakłamał, że po Pandorze, Wentyl jest bardzo zadowolony z odpowiedzi ( co jest wierutnym kłamstwem) i nakierował Piotra w stronę Wiktorii,
  • Odpowiedz
@Rosalinea: Nie wiesz może, co w HP Extra na Player będzie dziś pokazane? Bo ten diagram to okaże się dopiero dziś wieczorem w telewizji, zgadza się? Ale ci co oglądają Extra nie poznają wyniku rozdania dziś, tylko jakieś byle co to będzie te 15 minut? Zastanawiam się o której to wrzucić.
  • Odpowiedz
@BigShow: wczorajszy odcinek był ucięty, nigdy nie spoilerują rajskiego rozdania wiec dzisiaj dopiero nam puszczą rajskie ( na playerze będzie trochę więcej pokazane niż w TV i tyle)

@Null84: tak, tak, słyszałam to, ale pytanie czy to nie oby jakiś urwany wątek, bo prawdę mówiąc to Wyrocznia też nieco Piotra z tropu zbiła. My wiemy jak było, ale sam Piotr może mieć mętlik w głowie
  • Odpowiedz