To już przydałoby się rozrysować ze zdjęciami i strzałkami co kto komu obiecał/powiedział/zaproponował. I tak z tego knucia może niewiele wyjść, ale taki diagram mógłby być interesujący. W każdym razie ja bym się cieszył, gdyby Khal Tanio został, jest w trudnej sytuacji a zachowuje się bardzo spokojnie.
@Rosalinea: Mogę zrobić grafikę, ale najpierw wszystkie powiązania musielibyśmy ustalić wspólnie na tagu, bo naprawdę trudno byłoby mi teraz oglądać ten sam odcinek od nowa, pauzować i robić notatki :)
Ja zacznę.
Szahira obiecała wybranie na rajskim Grzesia. Grzesiu obiecał wybranie Szahiry. Grzesiu zaproponował Wiktorii pakt o trzymaniu się razem, odmówiła. Szahira obiecała wybranie Khala Taniego. Khal Tani obiecał wybranie Szahiry.
@Kakarot_Z: On sam sobie to obiecał XD @BigShow: Szahira obiecała wybranie na rajskim Grzesia. Grzesiu obiecał wybranie Szahiry. Zostało to przypieczętowane na mały paluszek. W międzyczasie panowie zżyli się ze sobą niesamowicie, Igor obiecał sobie zachowanie pościelowego dziewictwa dla Anastazji a Grzesiu stracił instynkt samozachowawczy oraz filtr chroniący przed #!$%@? głupot o tym ile to dziewczyn miało do niego podejść i ile to on nie miał opcji. To ostanie sprawiło
@Rosalinea: @Dewasta: Widzę, że wychodzi jak po łebkach oglądałem... Dzięki za pomoc. Bardziej to skomplikowane niż myślałem, chyba taki szablon diagramu byłby najlepszy, w tej pionowej kolumnie zamiast System byłyby wydarzenia chronologicznie no i oczywiście ludziki zastąpię fotkami. Ale to już chyba za dnia dopiero zrobię, o ile coś mi nie wyskoczy pilnego zawodowo.
Adam powiedział że szkoda mu Piotrka ale pomógł Grzesiowi.
to też, ale jeszcze tuż po Pandorze, Adam poprosił Piotra na bok pod pretekstem szczerej rozmowy podczas, której "szczerze" mu w oczy nakłamał, że po Pandorze, Wentyl jest bardzo zadowolony z odpowiedzi ( co jest wierutnym kłamstwem) i nakierował Piotra w stronę Wiktorii,
@Rosalinea: Nie wiesz może, co w HP Extra na Player będzie dziś pokazane? Bo ten diagram to okaże się dopiero dziś wieczorem w telewizji, zgadza się? Ale ci co oglądają Extra nie poznają wyniku rozdania dziś, tylko jakieś byle co to będzie te 15 minut? Zastanawiam się o której to wrzucić.
@BigShow: wczorajszy odcinek był ucięty, nigdy nie spoilerują rajskiego rozdania wiec dzisiaj dopiero nam puszczą rajskie ( na playerze będzie trochę więcej pokazane niż w TV i tyle)
@Null84: tak, tak, słyszałam to, ale pytanie czy to nie oby jakiś urwany wątek, bo prawdę mówiąc to Wyrocznia też nieco Piotra z tropu zbiła. My wiemy jak było, ale sam Piotr może mieć mętlik w głowie
#hotelparadise
Ja zacznę.
Szahira obiecała wybranie na rajskim Grzesia.
Grzesiu obiecał wybranie Szahiry.
Grzesiu zaproponował Wiktorii pakt o trzymaniu się razem, odmówiła.
Szahira obiecała wybranie Khala Taniego.
Khal Tani obiecał wybranie Szahiry.
Kto pamięta co dalej? :)
Ważniejsze co wcześniej !
Szaha gada z Piotrem i prosi o
Pakt bo zawiedziona jest Wentylem/Grześkiem /
Ale u Szahy emocje biorą górę i ponownie skłania się ku Wentylowi….zawierają pakt na”paluszek`
Adam swoim immunitetem #!$%@? im układ …. Wybiera jako najbardziej zagrożonego Wentyla, zamiast Piotra
Szahira nie jest głupia …. Wie, ze Wentyl gra i kombinuje z cała ekipą
Piotr nie daje się nabrać na zabawy w piaskownicy Adasia
@BigShow:
Szahira obiecała wybranie na rajskim Grzesia.
Grzesiu obiecał wybranie Szahiry.
Zostało to przypieczętowane na mały paluszek.
W międzyczasie panowie zżyli się ze sobą niesamowicie, Igor obiecał sobie zachowanie pościelowego dziewictwa dla Anastazji a Grzesiu stracił instynkt samozachowawczy oraz filtr chroniący przed #!$%@? głupot o tym ile to dziewczyn miało do niego podejść i ile to on nie miał opcji.
To ostanie sprawiło
Tutaj chodziło o ten przywilej, że może
@BigShow:
to też, ale jeszcze tuż po Pandorze, Adam poprosił Piotra na bok pod pretekstem szczerej rozmowy podczas, której "szczerze" mu w oczy nakłamał, że po Pandorze, Wentyl jest bardzo zadowolony z odpowiedzi ( co jest wierutnym kłamstwem) i nakierował Piotra w stronę Wiktorii,
@Null84: tak, tak, słyszałam to, ale pytanie czy to nie oby jakiś urwany wątek, bo prawdę mówiąc to Wyrocznia też nieco Piotra z tropu zbiła. My wiemy jak było, ale sam Piotr może mieć mętlik w głowie