Aktywne Wpisy
Villeman +69
Kitka wróciła z podwórza przedwczoraj wlokąc się praktycznie na tylnych łapach. Myślę sobię - przetrącony kręgosłup. W domu jednak widzę, że daje rade z biedą chodzić, jednak ogon jak martwy, ani rusz. Coś z nim nie tak? Może coś innego? Późna pora, brak otwartego gabinetu weterynarza, nic nie zrobię. Staram się pomóc jak tylko się da, widzę że cierpi, na noc ustawiam budzik co dwie godziny, aby sprawdzić, czy jest okej i
byferdo +223
Dziś kolejny szczęśliwy dzień smuteczka.
Po pracy w 30 minut w mieszkaniu.
Ogólnie jestem na etapie urządzania i chętnie przygarnę kilka rad.
1. Hurtownia/sklep z przyprawami - jakaś konkretna, może być na allegro.
2. Polecacie jakieś sklepy w Krakowie, gdzie kupię tanie drobiazgi do mieszkania?
3. Jakieś tanie i fajne pomysły na urządzenie balkonu - około 1.5mx2.5/3 m?
4. Pomocne aplikacje na iPada do planowania życia/listy zakupów i tym podobne.
5. Gdzie najtaniej robić zakupy w Krakowie?
Trzymajcie się Wykopki, ja wracam do planowania życia i mieszkania!
Rady się przydadzą może nie tylko mi ;)
Polecam głowę, ew. Kartka i długopis.
apka Listonic,
część wyposażenia możesz kupić w pepco albo deals jeśli masz w okolicy, ewentualnie w Ikei (szczególnie jeśli masz kartę, bo wtedy są dodatkowe promki)
1. Stoisko na kleparzu
2. Ikea
3. Siatka na gołębie.
4. Listonic
5. Kleparz i Lidl
https://www.youtube.com/c/amski/videos
Polecam kanał. Fajnie kręcone życie na farmie i mega pozytywna dziewczyna.
Komentarz usunięty przez autora
2. Niech cię ręką boska broni przed pójściem do Ikei, bo zostawisz wszystkie oszczędności ( ͡° ͜ʖ ͡°)
3. Teraz kiepska już na to pora, ale w okolicy wiosny i lata poleciałbym zasadzić jakieś drobne warzywna, może pomidory, ogórki i sałatę - na kanapki w sam raz, a w dodatku zawsze świeże, i w pełni naturalne (No i w sumie można też o coś zadbać i