Aktywne Wpisy
Polejmnie +669
Polka chwali się przemytem na Facebooku. Oczywiście bez żadnych konsekwencji
#bekazlewactwa #polskiepato #polska #granica
#bekazlewactwa #polskiepato #polska #granica
SKYFander +547
Ehh, kiedyś to nawet reklamy na bandach to były Coca-Cola, McDonalds, Carlsberg, JVC, MasterCard, Adidas.
A teraz, chińskie telefony, chińskie auta, katarskie linie, turecki sklep i Lidl xD
#mecz
A teraz, chińskie telefony, chińskie auta, katarskie linie, turecki sklep i Lidl xD
#mecz
#ogrodnictwo #ogrod #trawnik #murawa #trawa #pielegnacja #dzialka #ogrodkidzialkowe
Jak nie zamierzasz kosić nawet raz w tygodniu to zastanów się nad domieszką mikrokoniczyny.
Komentarz usunięty przez autora
Skoś jak najniżej. Jak masz możliwość to przejedź werytkulatorem, jak nie to chociaż weź widły i zrób aerację czyli ponakłuwaj i posyp piaskiem. Nawóz do trawy i może się coś uratuje.
Kosic zamierzam tak około raz na dwa, trzy tygodnie. Koniczyna brzmi spoko, jakąś strokotka też mi nie przeszkadza. Ma być zielono i ładnie. A jak widać na zdjęciach, które i tak nie oddają rzeczywistości w pełni, moja działka wygląda jak pole woodstockowe, jeżeli chodzi o jakość trawnika xd także na pewno chce go
Samozageszczajace to są trawy sportowe, wymagają częstego i regularnego cięcia. Już bardziej jakaś mieszanka do rzadkiego koszenia. Jak masz 30 M2 to zastanów się serio nad założeniem od nowa. Teraz jest dobra pora.
Chemię bym dał bo masz tam sporo jasnoty chyba purpurowej.
Aktualnie chwilę grabilem tam, gdzie jest duże zacienienie i pełno jakiegoś liściastego chwasta. Tak to wygląda teraz mzastaniwam się czy jest sens to robić czy kupić jeszcze coś na odchwaszczanie. I czy czekać z tym na Jasień czy robić już teraz. Czy
Doczytałem że nie chcesz za dużo robić teraz, to rzeczywiście albo zostaw na wiosnę. Albo kup najtańsza ziemię w markecie - worek 20 l po 4 zł? Wymieszaj z nasionami i będzie lepiej niż tak po prostu rzucone na ziemię a drogo nie wyjdzie. Do tego później nawóz.