Aktywne Wpisy
Witam, potrzebuje przenieść pojedyncze gniazdko w inne miejsce i zrobić z niego podwójne, jak się za to zabrać i co będzie mi potrzebne? Pokieruje ktoś krok po kroku? :)
#elektryka
#elektryka
fiir +5
Ej a jak wysle message do milosi mojego zycia z dawnych lat , ktorej nie widzialem jakies 6
T? A jej numer obudzony w srodku nocy w rosyjskim obozie jenieckim bede umial wyrecytowac. Napisze do niej, rano. Znam 3 numery na pamiec, swoj, ojca i jej. Jej nie widzialem juz 5 lat.
T? A jej numer obudzony w srodku nocy w rosyjskim obozie jenieckim bede umial wyrecytowac. Napisze do niej, rano. Znam 3 numery na pamiec, swoj, ojca i jej. Jej nie widzialem juz 5 lat.
I żadnych praw Wam nie odmawiam, zwyczajnie się wypowiedziałem pod wpisem, problem?
@orchis1565 Zgoda - z duplikatami bywa różnie. Ale zważ na to, że duplikaty sporadycznie dodajemy sami. Czasem to wykopowicz wykopie jakąś "polecaną" treść - na to nie mamy wpływu. Czasem piszemy o czymś z opóźnieniem - to się zdarza. Nie zawsze możemy być pierwsi. Nie zawsze jest też czas przeglądać wszystkie wykopy (bo
Komentarz usunięty przez autora
A co do tego, że regulamin jest regulaminem: jasne, zgoda. :-) I ze wszystkim co poniżej też zgoda.