Aktywne Wpisy
aei9077 +510
A w P0lsce jak tam? Tak jest panie deweloperze, oczywiście panie deweloperze. Panu bankierowi też damy zarobić, a na koniec wybierzemy znowu POPIS. I nikt nawet nie piśnie, bo po co.
#nieruchomosci
#nieruchomosci

źródło: IMG_3954
Pobierz
thorgoth +132
Normalnie w szoku jestem. Właśnie przyjechała do mnie pani szambelan. W sensie młoda dziewczyna obsługująca wóz asenizacyjny. Swój własny.
Pogadałem chwile i jestem pod wrażeniem. Normalna dziewczyna, z 25 lat. Wcześniej pracowała na kasie. Jakieś dofinansowanie z PUPu wzieła, prawko na ciężkie pojazdy jej opłacili, napisała biznesplan i zasuwa.
Pytam czy da się wyżyć, ona mówi że w zależności od miesiąca od dychy nawet do piętnastu. Oczywiście odchodzi kredyt na wóz, opłaty
Pogadałem chwile i jestem pod wrażeniem. Normalna dziewczyna, z 25 lat. Wcześniej pracowała na kasie. Jakieś dofinansowanie z PUPu wzieła, prawko na ciężkie pojazdy jej opłacili, napisała biznesplan i zasuwa.
Pytam czy da się wyżyć, ona mówi że w zależności od miesiąca od dychy nawet do piętnastu. Oczywiście odchodzi kredyt na wóz, opłaty

źródło: jdb3etawmwib1
Pobierz
Niby bungee skok krótszy i z niższej wysokości, ale za to całą wysokość bardziej namacalniej czuć.
#bungee #spadochron
#spadochroniarstwo #rozrywka
@Sephirionn: xd
Skoki spadochronowe to nic strasznego czy boisz się google maps? Otwierają się drzwi w samolocie i widać google maps ( ͡° ͜ʖ ͡°). Za to skoczyć z podnośnika to już wyższy level. Widać chodnik widać trawę między płytkami obsługuje cie typ który nie ma żadnej licencji, na nic nie masz wpływu. Spadochrony
Więc chyba zależy od osoby.
Ale co do jebnięcia to fakt, szrpnięcie jest konkretne. Mnie wywaliło tak że podczas zjazdu na dół słysze jak sie własciciel drze do fotografa tyyyy k---a masz to salto?!xD