Aktywne Wpisy

sasik520 +77
Ceny w tym kraju już skrzywiło kompletnie.
Właśnie pękło 100 zł za wymianę baterii w dwóch klasycznych zegarkach. Sto złotych. Żeby to jeszcze były jakieś konkret zegarki. Jeden jest praktycznie zabawkowy, wart może z 30 zł (czyli mniej, niż kosztowała bateria), drugi bardzo zwykły, w dniu zakupu n-lat temu wart może z 500, dziś może z 200.
Stać mnie, zarabiam bardzo dobrze, ale nóż się w kieszeni otwiera mając świadomość stosunku wartości
Właśnie pękło 100 zł za wymianę baterii w dwóch klasycznych zegarkach. Sto złotych. Żeby to jeszcze były jakieś konkret zegarki. Jeden jest praktycznie zabawkowy, wart może z 30 zł (czyli mniej, niż kosztowała bateria), drugi bardzo zwykły, w dniu zakupu n-lat temu wart może z 500, dziś może z 200.
Stać mnie, zarabiam bardzo dobrze, ale nóż się w kieszeni otwiera mając świadomość stosunku wartości

janusz_z_czarnolasu +379
Niby bungee skok krótszy i z niższej wysokości, ale za to całą wysokość bardziej namacalniej czuć.
#bungee #spadochron
#spadochroniarstwo #rozrywka
@Sephirionn: xd
Skoki spadochronowe to nic strasznego czy boisz się google maps? Otwierają się drzwi w samolocie i widać google maps ( ͡° ͜ʖ ͡°). Za to skoczyć z podnośnika to już wyższy level. Widać chodnik widać trawę między płytkami obsługuje cie typ który nie ma żadnej licencji, na nic nie masz wpływu. Spadochrony przy
Więc chyba zależy od osoby.
Ale co do jebnięcia to fakt, szrpnięcie jest konkretne. Mnie wywaliło tak że podczas zjazdu na dół słysze jak sie własciciel drze do fotografa tyyyy #!$%@? masz to salto?!xD