Wpis z mikrobloga

@noadam: No nie wiem jak Ty, ale u mnie perspektywa w oczach działa tak, że jak widzę 100m przy których widzenie trójwymiarowe jeszcze dobrze działa, punkty odniesienia są lepiej widoczne, to wysokość robi większe wrażenie niż skok z samolotu, gdzie punktów odniesienia brak, wszystko płaskie i odległe, a ziemia nie zbliża się do ciebie w tempie takim, że po kilku sekundach przebywasz 9/10 drogi do niej, a w spadochronie 1/100
  • Odpowiedz
@Sephirionn: Mam ponad 100 skoków spadochronowych. bungee -0 . Tyrolki dreamjump i podobne kilka.
Skoki spadochronowe to nic strasznego czy boisz się google maps? Otwierają się drzwi w samolocie i widać google maps ( ͡° ͜ʖ ͡°). Za to skoczyć z podnośnika to już wyższy level. Widać chodnik widać trawę między płytkami obsługuje cie typ który nie ma żadnej licencji, na nic nie masz wpływu. Spadochrony
  • Odpowiedz
@Sephirionn: Pytałeś o hardkorowe akcje. Inny sport inne emocje. przyspieszenia nie czuć. po prostu narasta hałas. Przy ewolucjach, a zwłaszcza jak tracisz kontrole nad sylwetką jest mega hardkorowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Last_Scyther: Ja gdy skakałem na bungee to właśnie na ziemi się nie bałem, wmawiałem sobie że będzie lajtowo. Nawet na dźwigu z nagrań nie widać strachu. Za to jak zacząłem spadać, to tak jebnelo, że myślałem że zdechnę i bezwarunkowo zacząłem drzeć mordę xD
Więc chyba zależy od osoby.
  • Odpowiedz