Wpis z mikrobloga

• 0
@hellyea: polecam sobie odpalisc testowy miesiac na strava, tam klikasz miejsce startu, ustawiasz dlugosc petli i strava proponuje ci rozne trasy. Calkiem fajnie to dziala

@mikkeboss: Ooo, a to są takie traski uwzględniające ścieżki towerowe i np. widoczki/lasy/parki czy raczej po prostu tylko długość?
  • Odpowiedz
  • 0
Gdzie w #gdansk #trojmiasto są ciekawe trasy rowerowe takie szybkie na 10-20km szybkiej przejażdżki ze startem i końcem w Brzeźnie?

@hellyea: Pętla Reja
Do letnicy, tam złapać autobus przez tunel i objechać Westerplatte

@Wyrewolwerowanyrewolwer: nigdy nie jechałam z rowerem autobusem- jak to wygląda w praktyce w Gdańsku? Można? Jakoś się dodatkowo płaci? Nic nie wiem (,)
  • Odpowiedz
  • 0
@hellyea: Olej trasy generowane przez stravę - w mieście nie nadają się do niczego. Pojedź sobie do doliny radości - jest droga do samej Słowackiego. Docelowa droga zaczyna się przy zoo a tam pewnie trafisz z brzeźna. Tylko uważaj jak jedziesz bo tam ludzie zjeżdzają szybko na rowerach :p

@Cypherspeed: patrzyłam na mapie na te lasy, nawet już tam jechałam, ale pogoda się popsuła. A jak tam wygląda
  • Odpowiedz
  • 0
polecam wzdluz kanalu raqduni do pruszcza -> na polnoc szlakiem kaszybsko-zulawskim -> do gd szlakiem motlawskim. Pozwoli to ci sie cieszyc nalepszyc co ma do zaoferowania gdansk

@srgs:

na 10-20km krótkiej przejażdżki
Panie, masz
  • Odpowiedz
@hellyea: to jest neico wiecej niz 20km, ale gd-pruszcz to jakies 10km wiec w jazda wzdluz kanalu w obie strony to wyjdzie to co bys chciala. trasa jest lekka i prosta.
  • Odpowiedz
  • 0
@srgs: śmieszyło mnie to że te znaki nie tylko dotyczyły rowerów ale również pieszych xD niezły park po którym nie można chodzić Salim Chiboub

@Wepalgumetypie: w łódzkim kiedyś dużo jeździłam i nie było zakazów…albo nie widziałam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
patrzyłam na mapie na te lasy, nawet już tam jechałam, ale pogoda się popsuła. A jak tam wygląda trasa/drogi? Bo ja mam cienkie opony, nie jest to rower na piach/jakieś bardziej offroadowe trasy.

@hellyea: Dolinka jest cała asfaltowa od Oliwy aż do Słowackiego, potem dalej możesz jechać pod lotnisko nawet
  • Odpowiedz