Aktywne Wpisy
JuliuszCheedar +31
Ostatnio wrzuciłem pod #krakow wpis, że niektórych #!$%@?ło, ale nie mogłem znaleźć mojego rachunku. Znalazłem w opiniach kogoś rachunek - jest i 15% doliczone za serwis. Co wy na to? :)
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Zakluczacie swoje drzwi zaraz po wejściu do domostwa, czy robicie to dopiero jak idziecie spać?
#pytanie #dom #mieszkanie
#pytanie #dom #mieszkanie
źródło: lock
Pobierz

źródło: comment_1661241030Q6zeOFVUqPPpeu9NMeA6m0.jpg
Pobierz200 = OK zwiększyłem licznik, inny status = jakieś błędy i mogę sobie wtedy debugować
no, w drugiej linijce dopisać
>> debug.logxD
oczywiście, przecież to ja ci wyżej tłumaczyłem że oprócz statusu
Moje doświadczenia z TomTom mówią, że skoro to specyfikacja, wszyscy *spodziewają się* że będzie przestrzegana. Nawet jeśli sami tego nie stosowali ;-)
Nie wyraziłem opinii, by się mylić. Skierowałem cię tylko do źródeł specyfikacji. Akurat moja opinia nie ma tu
@MarcinOrlowski: mam nadzieję, że nigdy nie spotkam podobnych nie-bootcampowców na swojej biznesowej drodze xD
- zwracanie 200 przy bledzie jest ok, bo graphql: "task failed successfully"
- jakies specyfikacje i wytyczne, RFC, OpenAPI? a komu to potrzebne? a dlaczego? mamy pelna dowolnosc w projektowaniu swojego api, tylko 'sky is the limit'
- REST==HIV bo wszyscy robimy internalowe api dla spa i mozna walic endpointy jak sie chce, nikt przeciez z tego strzelac nie bedzie
- nikt nigdy powyzszego api, pelnego ulanskiej fantazji, nie bedzie wystawiac
Komentarz usunięty przez autora
Nie no, akurat to według mnie nie jest ok, bo wprowadza tylko zamieszanie.
Ja to bym od razu kazał warstwie fizycznej wysyłać 200 OK, nie ważne jakiej, może być gołąb pocztowy, jak nie dotrze do celu to można uznać ze to jednak UDP
Komentarz usunięty przez autora