Wpis z mikrobloga

Meksyk elegancko zrobił (albo chodzą słuchy, że miał delkiatny przymus) najlepiej co mógł, zawiesił komenty, odciął sie od tego gów.. i sobie śpi z kobietą gdzie popadnie :D i wszystkie psy piłkarza mogą se wyć pod bramką, bo gów.. mu zrobią :D
#kononowicz
  • 9
  • Odpowiedz
@Jim2Lahey: No i git, od kiedy wyłączył komentarze to nie zajrzałem na jego film nabijając mu wyświetlenie nawet jeden raz, i coś mi się mocno zdaje że nie jestem jedyną osobą która w ten sposób zareagowała. W jego przypadku nigdy nie powinno się z nim łączyć słowa "elegancko", więc tutaj bardziej bym zadał pytanie czy postąpił inteligentnie, i szczerze coś śmiem w to wątpić :D
  • Odpowiedz
@piSSowiec39:Chłop ma takie #!$%@? CV że musi aż komenty wyłączyć , chciał byś być znanym z picia moczu , upadlania się alkoholem , usługiwania Kononowiczowi i znęcania się nad własną matką ?
  • Odpowiedz
@MecenasMarcinNajman: najwyzej za ten wpis dostane bana, wiesz #!$%@? co to pajacu jest 207? wiesz co co jest znecanie sie fizyczne a psychiczne nad kims? ja mam aktualnie z kims w rodzinie sprawe o to, Meksyk miał o to sprawe, jeszcze chyba przed wejsciem ustawy Ziobry o przemocy domowej, serio mam ci głupolu tłumaczyć, że póki nie zobaczysz wyroku za 207 to zamknij morde bo nie wiesz za co ma
  • Odpowiedz
Bardzo się ucieszę jak dostaniesz bana baryło bo rzygać mi się chce jak czytam twoje wpisy, sam się chwalił białkem z 207 na filmach, potem sam mówił o wyroku, Olo go wyjaśniał nie raz w tej sprawie, jeżeli taki jest niewinny to czemu nie pokazuje kwitów na jego niewinność tylko się popłakał na fimie że trzeba mieć nadzieje i ucichł temat a papierów na niewinność jak nie było tak nie ma.
  • Odpowiedz