Aktywne Wpisy
patryk_ekiert +256
Ta dzisiejsza młodzież to jakiś dramat. Przechodziłem wczoraj koło podstawówki i nagle widzę, że dzieci wesoło wybiegaja. Chodnik opluły ludzi przepędziły. I ciągle śpiewają hej hej na na hej hej.
Fennrir +41
Wykopki oczywiście dalej uważają że problemy na zachodzie to wina pierwszego pokolenia, jakichś "źle zintegrowanych" jednostek i zachwycają się panem Kunta Kinte w wojsku xD
Sorry, ale prawda jest taka że jak ktoś się mocno wyróżnia to nie da się go w pełni zintegrować, taki czarny nawet po pełnej integracji kulturowej nadal będzie Afro-Amerykaninem,Afrofrancuzem,Black British,etc. i tym samym po przekroczeniu pewnego pułapu zacznie się np.:narzekanie że jakaś dziedzina życia jest "za biała",
Sorry, ale prawda jest taka że jak ktoś się mocno wyróżnia to nie da się go w pełni zintegrować, taki czarny nawet po pełnej integracji kulturowej nadal będzie Afro-Amerykaninem,Afrofrancuzem,Black British,etc. i tym samym po przekroczeniu pewnego pułapu zacznie się np.:narzekanie że jakaś dziedzina życia jest "za biała",
Hej, czy jest ktoś kto pomoże obliczyć należny podatek od sprzedaży mieszkania przed upływem 5 lat?
Sprawa o tyle dla mnie skomplikowana, że
- mieszkanie było kupione (i spłacone od razu przy sprzedaży) na kredyt
- kupione razem z narzeczoną po 50%
- obecnie remontujemy z tego moje mieszkanie, co zmniejszy częściowo podatek
- kilka innych kruczków :)
Najlepiej #poznan ale możemy się też zdzwonić zdalnie
Stawki, oferty, propozycje poproszę najlepiej na prv.
1. Znajdź menela.
2. Załóż mu działalność gospodarczą za 500 zł
3. Menel wystawia Ci fakturę za remont na sumę 100 000 zł
4. Menel zawiesza działalność.
5. Profit
3,5. Menel podaje cię do sądu o nakaz zapłaty kwoty 100t+odsetki ustawowe, zabiera ci 50% mieszkania i narzeczoną
Remont na własne cele mieszkaniowe zmniejsza.
@Papinianus: zmnijesza