Aktywne Wpisy

Batonoski +87
#przegryw miałem tego nie robić, żeby nie czuć paraliżującego cringe'u ale w końcu jestem masochistą i atencjuszem, a to zobowiązuje
#pokazmorde
#pokazmorde
źródło: temp_file5539583139071464794
Pobierz
wygryw50k +500
#kanalzero #stanowski
czekajcie, czy ja rozumiem, że wykopki, którzy na początku łyknęli baita (w tym ja), są porównywani do emerytów łapiących się na memy z pisowskim johnny sinsem, bo stanowski nagrał na siebie materiał z dialogiem, który faktycznie miał miejsce i nie był żadnym AI? wytłumaczy mi ktoś tę żelazną logikę triumfatorów?
o dziennikarzach nie mówię, bo to inna kwestia
czekajcie, czy ja rozumiem, że wykopki, którzy na początku łyknęli baita (w tym ja), są porównywani do emerytów łapiących się na memy z pisowskim johnny sinsem, bo stanowski nagrał na siebie materiał z dialogiem, który faktycznie miał miejsce i nie był żadnym AI? wytłumaczy mi ktoś tę żelazną logikę triumfatorów?
o dziennikarzach nie mówię, bo to inna kwestia

#pracbaza #urlop
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora
@sberatel: no właśnie
Komentarz usunięty przez moderatora
@Zoyav: bardzo zła praktyka. nikt ci za to dziekuje nie powie, a czasu nikt nie zwróci.
W moim obozie pracy jest patologia w drugą stronę niż powyżej napisałem. Dzwonią by przyjść do roboty kiedy jestem na l4. Co ciekawe to zakład pracy, który działa z publicznej kasy, ale nie za bardzo są w stanie uwierzyć, że facet w sile wieku może
Z tymi L4 w wielu firmach to patologia jest bo zabiera się premię za chorobowe a potem ludzie przychodzą chorzy i zarażają innych ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kiedyś dostałem wolne od lekarza, bo babka mi najechała na zderzak a ja siłą odrzutu uderzyłem głową w zagłówek, żona była w ciąży, zestresowała się i poprosiła bym jechał na sor by mnie zbadali, dla świętego spokoju pojechałem i dostałem 3 dni wolnego.
Poinformowałem szefostwo o całym zdarzeniu, nie komentowałem zaleceń lekarza, przedstawiłem tylko, że 3 dni l4 i tyle.
No to jak wróciłem do pracy inni pracownicy mnie
@Zoyav: cebula motzno xD