Aktywne Wpisy
Quear +7
smutne ze jakos od 8 lat wiedzialam co chce robic w zyciu i na jaki kierunek isc jednak im blizej tym coraz bardziej mi sie tego odechciewa i wydaje mi sie ze sie nie nadaje w ogole XD to co teraz mi sie wydaje wymarzona praca to chyba tylko speedrun to bezdomnosci albo reszty zycia z depresja ( ͡° ʖ̯ ͡°) pies dla atencji
Borsukii +11
Top1 najlepszych czesci kobiety
To zjawisko było widoczne już przy okazji innych afer, ale kto nie zauważył do tej pory ma kolejną okazję. Do jutra pewnie coś wymyślą, więc spodziewajcie się nadaktywności wszelkiej maści pisowców i kryptopisowców (konfiarzy).
Obstawiam, że jak tvp zacznie temat poruszać to 3/4 materiału będzie o Trzaskowskim i Czajce. Tutaj być może spróbują spinu, że to nic wielkiego. W dymisję jakoś nie wierzę.
Dalej zastanawiam się kto tam jest umoczony, że zamiast podejść do tematu normalnie (dramat, ale stało się) to brudzą sobie ręce zaniechaniem.
#odra #neuropa #4konserwy
@puszkapandory: Czekają na wytyczne, jak tu na Tuska zwalić. Przepchną coś na główną pewnie na dniach, a konfederaci wykopią.
@ItsGrN: Istnieje jeszcze opcja, że wyciągną jakąś inną aferę żeby przykryć tą. Klasyka gatunku ( ͡° ͜ʖ ͡°)