Aktywne Wpisy
Maczuga_Herkulesa18 +429
Brawa dla tej wojowniczki, pokonała wszystkie kobiety, w finale przegrała z facetem. Dla mnie ma złoty medal.
SZANUJESZ - PLUSUJESZ
#paryz2024
SZANUJESZ - PLUSUJESZ
#paryz2024
Lieutenant_Kim +162
Wyobraźcie sobie, że 8 lat temu jakaś Francuzka na swoich mediach społecznościowych zaczęłaby wrzucać memy z Anitą Włodarczyk sugerujące, że jest ona mężczyzną, bo fizycznie niemożliwe jest rzucanie młotem ponad 80m przez kobietę, a później sam prezydent Francji swoim wpisem zasugerowałby dokładnie to samo.
Przecież to ogólnoświatowy skandal. Nie ma żadnych wiarygodnych dowodów na to, a takie wpisy przez głowę państwa to blamaż na wizerunku kraju.
#paryz2024 #polska
Przecież to ogólnoświatowy skandal. Nie ma żadnych wiarygodnych dowodów na to, a takie wpisy przez głowę państwa to blamaż na wizerunku kraju.
#paryz2024 #polska
Witam państwa i zapraszam na analizę kolejnego "filmiku" Piotrusia, który ma na celu atak na komentarze wykopków na naszym ulubionym tagu #napierala ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1. Piotruś zaczyna od prezentacji swoich rąk, by pokazać że się one nie trzęsą. Zarzut o alkoholizm jest moim zdaniem kompletnie zmyślony - może było kilka komentarzy na Wykopie sugerujących chorobę filipińską, jednak były to głównie heheszki, w dodatku pojedyncze. Profesor Chwedoruk ma rację co do Piotrusia, że nie potrafi odróżniać rzeczy ważnych od mniej ważnych. Sugestię o alkoholizm wyolbrzymił do poziomu groteski. Skupia się na zarzutach błahych i śmiesznych i ciągle je wspomina, jednak przemilcza zarzuty poważne, które podważają sens jego kanału. Jednak o tym później. Dobra, magnez u Piotrka w normie, potas w normie, ręce się nie trzęsą - jedziemy dalej.
2. Zarzut o Witoldzie Juraszu jako jego koledze również uważam za zmyślony - większość z nas dobrze wie, że Piotruś obok Witolda Jurasza, publicysty z mainstreamowych mediów nawet nie stał. Nie widziałem poruszanego tematu ich "przyjaźni". Jest to raczej odwrócenie uwagi od sytuacji, gdy Jurasz odmówił Piotrusiowi udziału w Onet.pl po swoim nikczemnym i skandalicznym zachowaniu wobec Jarosława Wolskiego. (który również dla Onetu regularnie się wypowiada)
3. Marsz Dmowskiego i "o tym jakie mieli poglądy dowiedziałem się dyskutując z nimi". Wystarczy wpisać w "Boga internetu", czyli Google (jak to ujął niedawno) frazę "Marsz Dmowskiego", by zobaczyć jak taki marsz wyglądał na przykład w Warszawie - Olszański na koniu, a za nim neonaziści niosący rosyjskie flagi. Marsz nieoficjalnie nazwany został "prorosyjskim", a brał w nim udział chociażby Grzegorz Braun. Tak więc udział fanów Olszańskiego w analogicznym marszu w Poznaniu wcale nie powinien nikogo dziwić. Ojej, ależ gapa z tego naszego doktora - naprawdę wspaniała musi być ta koleżanka "organizatorka", że wziął w nim udział po raz CZWARTY. Wiecie, liberał, prozachodni człowiek, NATO i tak dalej. Atak Rosji na Ukrainę wcale nie "oświecił" mało rozgarniętego Piotrusia, on naprawdę ma takie poglądy, tylko zaczął udawać liberała i prozachodniego, pro NATO człowieka, ponieważ wyczuł nową niszę, po prostu wie, że to się opłaca i dzięki temu zdobędzie po tylu latach swój upragniony rozgłos i wyświetlenia. To, że powie, że "nie lubi Olszańskiego" nie załatwia sprawy. Liczą się czyny, nie słowa, a Piotruś od dawna ociera się o nacjonalizm.
4. "Wolskiemu nagle przychodzi sława, bo o czołgach coś tam sobie powie" - po raz kolejny wychodzi z niego czysto ludzka zazdrość oraz infantylne generalizowanie. Piotruś, ludzie wręcz pokochali Jarosława Wolskiego, bo jest sympatyczny, autentyczny, ludzki i od dawna pasjonuje się tematem, który nagle stał się rozchwytywany w całym kraju. To nie jest tak, że nagle mamy w Polsce milion pasjonatów czołgów i wszyscy zaczęli oglądać nagle Wolskiego. Jego po prostu przyjemnie się ogląda. Mnie kupił tym, że przeciwstawił się antynatowskiej retoryce w programie Zychowicza, tak samo jak chwilę później ty, Pietrek. Znam twój kanał dzięki Wolskiemu, i nie, nie przez twój wywiad z nim. Znalazłem cię jakiś czas wcześniej. To co cię różni od Wolskiego, to fakt, że jego poglądy są autentyczne, a twoje udawane, bo po prostu wyczułeś dobrą koniunkturę. Zrobimy antybartosiakową, prozachodnią sektę i albo ktoś się ze mną zgadza w 100% i będzie mnie klepał po pleckach, albo go zwyzywam i każę WYPIER.... A od PiSu, Ziemkiewicza, jakiś nacjonalistycznych marszów - zawsze można się odżegnać, co? Co złego to przecież nie ty. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
5. "W Polsce trzeba mieć kij w dupie, co jest nieszczere i głupie" - oj, chyba za bardzo sobie ten wymysł wziął do serca.
6. Z wzięcia udziału w wRealu24 od razu przechodzi do tłumaczenia się dlaczego głosował na PiS. Piotruś, ty nie byłeś w TVP Info i nikt normalny nie miałby o to pretensji. Ty byłeś w WREALU24 MARCINA ROLI XDDD Najbardziej szurskim, prorosyjskim kanale jaki można sobie wyobrazić. Nacjonalistyczny marsz i występ wRealu24 w jednym czasie. "Tylko krowa nie zmienia poglądów" - ok, tylko co ma teraz to, że głosowałeś na PiS? To, że teraz zagłosujesz na KONFEDERACJĘ? Twoje czyny by na to w zupełności wskazywały.
7. "Dla wykopka może nie, ale dla mnie proste" - ojojoj, szkoda że nie odniesiesz się nigdy do zarzutów, że na tym tagu przebywają głównie twoi byli, rozczarowani twoją osobą widzowie. Wykop dlatego, że w każdym innym miejscu ich blokujesz, wyzywasz, albo kasujesz komentarze. Tutaj jest jedyne miejsce, gdzie możemy cię na spokojnie pokrytykować i muszę przyznać, że tworzymy coraz pokaźniejszą społeczność. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
8. "Nadal uważam, że Wolski bagatelizuje kwestię Zychowicza" - za to jak ty bagatelizujesz popieranie w przeszłości PiS, coroczne chodzenie na nacjonalistyczne marsze, występowanie w prorosyjskich kanałach - i to wszystko jako "prozachodni liberał" już jest ok? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
9. "Ktoś zaczął mówić o moich lekcjach WFu" - mówiłem już, że Piotruś nie odróżnia rzeczy ważnych od mniej ważnych? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Kwestia wyzywania swoich patronów na Patronite oczywiście pominięta ( ͡° ͜ʖ ͡°)
10. Ooo jest i cytat z @bkce o YT na autostradzie xDD "Jakiej pracy, skoro ty cały dzień siedzisz na Wykopie i wymyślasz jakieś alternatywne życiorysy" - powiedział doktorek, który w tym samym momencie wymyśla alternatywny życiorys dla naszego Mireczka xD Nawet nie zdaje sobie sprawy, że to również jego były, zawiedziony widz. To, że Piotruś nie ma szacunku do nikogo to wie już pół Polski.
To by było na tyle na dzisiaj, przyznam że takie taplanie się w szambie, by analizować tego typu film dawno nie sprawiło mi tyle przyjemności xD
#napierala #wolski #patogeopolityka
Co do k***?
W ogóle powinien powstać jakiś sensowny kanał typu commentary na YT (niech to będzie nawet z głosem ivona) który by polemizował z drem, bo prawda jest taka że za rok, jak ktoś będzie chciał zobaczyć krytykę Napierały to nie będzie miał jak - nikomu się nie chce przekopywać przez popsute wykopowe tagi.
Zostanie tylko over 9000 filmików typu "Kolejne nowe kłamstwa o mnie na
Dla pana są tylko występy u niebezpiecznego dla Polski zdrajcy Zychowicza xD
Człowiek zachodu się przecież niczego i zawsze mówi prawdę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Mjj48003: bardzo ładnie napisane