Aktywne Wpisy

Gensek +4
Mam wrażenie że #ukraina popsuje nam zabawę #gielda. Małpa się #!$%@? i zruci jakiś mały taktyczny atom. Może to zrobić zgodnie z doktryną. Idealny to byłby zapalnik do spadków po bull trapie.
Zgodnie z obecnie obowiązującą doktryną Rosja może użyć broni atomowej nawet jeśli jej przeciwnik stosuje tylko broń konwencjonalną - może się to jednak stać tylko w sytuacji, gdy zagrożona jest suwerenność lub integralność terytorialna Rosji.
Zgodnie z obecnie obowiązującą doktryną Rosja może użyć broni atomowej nawet jeśli jej przeciwnik stosuje tylko broń konwencjonalną - może się to jednak stać tylko w sytuacji, gdy zagrożona jest suwerenność lub integralność terytorialna Rosji.

Umiecie grać na gitarze mirasy?

Ma ktoś jakiś dobry, sprawdzony sposób na golenie się bez późniejszych podrażnień? Za każdym razem gdy się golę na szyi mam czerwone krostki. Jedyny sposób jaki mam to nie golenie się :)
Fakt faktem maszynkę zmieniam co jakies 3 miechy, ale nawet przy nówce mam podrażnienia. Używałem już wielu pianek i żeli do golenia bez skutku.
Golę się pod włos bo z włosem to nie golenie w moim przypadku.
Komentarz usunięty przez autora