Pracuje w salonie optycznym, przychodzi koleś z swoją konkubiną i od wejścia: ,,jest jakiś rabat", ,,a czemu tak drogo" ,,10 lat temu to 400 zł dałem,, Przychodzi inny ,,okulary chciałem zrobić, cena nie gra roli" Myślę że jakiś progres wpadnie jakaś premia koleś wyda kilka tysięcy a on dodaje ,,cena nie gra roli do 600 zl" ... no to koleś nie poszalejemy
Rozumiem, że niektórzy mają kłopoty i na podstawowe okulary to dla nich duży koszt ale tacy ludzie nie domagają się od wejścia o zniżkę bo im się należy... Właśnie takiej osobyie która nie pyta o rabat a jest sympatyczna dam większy rabat niż takiemu żebrakowi #optyk #janusz #cebula
@fotograf_warszawiak: to zalezy jesli szka sa juz w promocji to tylko na oprawę, czasem na calosc jesli komus a potrzebne okreslone okulary a widac ze jest ciężko
Dajcie plusa dla Wiktorii Szydło reporterki radia Zet. Jako jedyna jest na miejscu i relacjonuje to co się dzieje we Wrocławiu o 4 rano #powodz #wroclaw
,,jest jakiś rabat",
,,a czemu tak drogo"
,,10 lat temu to 400 zł dałem,,
Przychodzi inny
,,okulary chciałem zrobić, cena nie gra roli"
Myślę że jakiś progres wpadnie jakaś premia koleś wyda kilka tysięcy a on dodaje
,,cena nie gra roli do 600 zl" ... no to koleś nie poszalejemy
Rozumiem, że niektórzy mają kłopoty i na podstawowe okulary to dla nich duży koszt ale tacy ludzie nie domagają się od wejścia o zniżkę bo im się należy... Właśnie takiej osobyie która nie pyta o rabat a jest sympatyczna dam większy rabat niż takiemu żebrakowi #optyk #janusz #cebula
@Niebieskilanshy: I tak trzymaj.