Aktywne Wpisy
qew12 +248
Wczoraj pojechałem spotkać się ze znajomą z wykopu.
Poznaliśmy się na wykopie. Proponowała wymianę memów, żeby oswoić się z pisaniem z kimś przez internet. Potem pomagała mi odezwać się na vc przez discord.
Przed wyjazdem było strasznie ciężko, już chciałem odwoływać wszystko. Dostałem straszną biegunkę. Parę godzin przed wyjściem byłem pięć razy byłem w toalecie w domu, bez przerwy mi się chciało. Myślałem że będę mieć ogromny ból tyłka, tak jak kiedyś
Poznaliśmy się na wykopie. Proponowała wymianę memów, żeby oswoić się z pisaniem z kimś przez internet. Potem pomagała mi odezwać się na vc przez discord.
Przed wyjazdem było strasznie ciężko, już chciałem odwoływać wszystko. Dostałem straszną biegunkę. Parę godzin przed wyjściem byłem pięć razy byłem w toalecie w domu, bez przerwy mi się chciało. Myślałem że będę mieć ogromny ból tyłka, tak jak kiedyś
Charia +10
Atencja na to ze jestem piękna i szczupła a twoja dupa to ułana świnia pozdro ( ͡° ͜ʖ ͡°) #chwalesie #pokazmorde
Potem tworzą się takie grupki imbecyli spamujących pod postem tym, jakie to be i masturubują się do swojej pseudo zajebistości no bo oni przecież się nie dziarają.
Strzelam, że lwia część tych osób niema nawet 30 lat, a zachowują się jak stare baby, które oceniają wszystko i wszystkich, no bo wiadomo że ,jeśli im się to nie podoba to nikomu nie może.
#bekazpodludzi #tatuaze
Jeśli zrozumiesz sens mojego wpisu to zapraszam do dyskusji jesli nie, to nie zapraszam bo niema o czym.
Idź pobiegaj czy co(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Już usuwam wpis bo zielonce z wykopu się to nie podoba xD
Komentarz usunięty przez autora