Wpis z mikrobloga

@Brameczka26: jesli dojdzie to murany na tych drugich przed walka, bez dodatku mlekowego. Nie dlatego ze rekord ale dlatego ze jakby mieli wyrzucac patole to by musieli zaczac od wyrzucania nitro i gimperow z muranskimi dopiero za nimi. Wiec to nie jest nikomu na reke.
@Exduble: Jasne, #!$%@?ł po całości :) tylko według mnie nie wiem, powiedzenie Twoja stara coś tam coś na live, a wstawianie na story zdjęć jego syna to trochę dwie różne rzeczy, jasne oboje są winni. Ale Muran, uważam gruba przeginka, nie się wypowiada, się kłóci etc. Ale wstawianie takich zdjęć? Ile on ma lat? 13?
@uubus: Zauważ że powiedzenie Twoja stara to wierzchołek góry lodowej, przez lata swojej działalności było tego tyle, że książkę by ktoś mógł napisać, a robienie teraz z siebie ofiary jako próba obrony jest słaba. Ja mu źle nie życzę, ale powinien się do tego odnieść jak dorosły człowiek "ojciec" a nie bagatelizować temat. Uważam, że sam sobie na to zapracował.
@Exduble: Jasne że tak :) Moim zdaniem powinni się dogadać między sobą, bez udostępniania zdjęć z porównaniem Nikodema do Takefuna czy pytań o alimenty na forum, tylko tyle i aż tyle. Uważam że grubym przegięciem jest takie wrzucanie memów 24/7, tysiące storek w których w dużej części jest Nikodem. No bez jaj :)